" Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim" !

" Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim" !

28 Şubat döneminde Sakarya Üniversitesi'nde genel sekreter olarak görev yapan Prf. Dr. Zafer Demir, yeni kurulan Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin genel sekreteri oldu.

Eskişehir Teknik Üniversitesi genel sekreterliğine yapılan atama sosyal medyada gündem oldu. 28 Şubat döneminde Sakarya Üniversitesinde görevli Zafer Demir'in Eskişehir Teknik Üniversitesine atanması 28 Şubat'a geri mi dönüyoruz tartışmalarına neden oldu. Özellikle son donemde yapılan atamalarda muhafazakar camianin ve Ak Partinin gerçek tabanının bir kenara bırakılması ötelenmesi tepkilere neden oluyordu. Bu atamalar arasında gözlerden kaçan biri var ki bu kadarı da olmaz denilen cinsten. Bu atamanın farkedilip sosyal medyada gündem olması ıse o dönem mağdur ve mazlumlarına destegini dizelere döken, ezgileriyle efsaneleşen bir isimin twiti ile oldu.

Tartışmaları başlatan ise Ömer Karaoğlu oldu. Karaoğlu sosyal medyada paylaştığı mesajda 28 Şubat'a mı dönüyoruz diyerek atamaya tepki gösterdi.

İşte Karaoğlu'nun sosyal medya mesajı..

28 Şubat’ın operatörlerinden, o yılların Sakarya Üniversitesini ayıklamakla vazifeli genel sekreteri Zafer Demir efendi, Eskişehir Teknik Üniversitesi genel sekreteri olmuş. Şaka değil ciddi !! Süper haberler bunlar. Hadi gel köyümüze geri dönelim....

Sosyal medya'da gündem olan bu mesaja bir çok kullanıcıdan tepki gelirken bazı kullanıcılarda destek verdi.