Hadi Duaları da Bombala Köpek!

Hadi Duaları da Bombala Köpek!

Haber7 sitesi yazarlarından Esra Elönü`nün, Terör rejimi israil`in Gazze`ye yönelik katliamlarıyla ilgili bir yazı kaleme aldı. Sizlerle paylaşıyoruz..

Bıçak olduk kesildik bu son dakikalarda, kesik kesik gösterdi herkes iki yüzünü ve yine küçük göründü Gazze koca plazmalarda. 

Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim sen Kahhar olmasaydın, kurşunun deldiği yerden cennet güvercinleri fışkırır mıydı toprağa.. Sen Kahhar olmasaydın Musa’sını bu kadar yiğitçe cennete hazırlar mıydı bir baba. Ve sen Kahhar olmasaydın yavrusunun kopmuş elini göğüne kaldırıp yağmuruna öptürür müydü bir Anne.. Rabbim yaşamak nerede doğduysa mazlumları oraya yetiştir. Zalimlerin yüzünü dağıttıkları çocuk yüzlerinin içine göm. Onların da saçları namlunun ucunda uzasın. 

Bedeni kurşuna yatırmak kolaydır, ayakta kalan şereflerini nereye yatıracaksınız diye sorsun melekler. Musa’nın cansızlığı kalp diye taşıdığınız köpek tenekelerine kast etsin. Haydi döktür İsrail, cehennem böyle kazanılır! Böyle kazanılır sırtlarında yağmur taşıyanların bedenlerini tekmeleyerek, akıllarında senin ne kadar alçalabileceğine hazırlıklı olan yiğitlerin gençliklerini deşerek, ağızlarında pusuya yatan ahları sana püskürtmeyi bekleyenlerin dillerini biçerek yıkarak parçalayarak kazanılır! 

Ey Köpek! Sen ne evine erken dönüp ocağına merhamet diken bir baba olabildin, ne de o babanın boynuna masumluğunu saracak bir oğul! Sen öleceksek adam gibi ölelim baba diyen evlatların tükürdüğü kurşun bile olamazsın! 

Öleceksek adam gibi ölelim baba! Mesela ecelimizi getiren meleklerin öptüğü yanaklarımızla sağlam basarak cennetin duvarlarına.. Mesela kardeşimin saçlarını rahmanla örerken ölelim, mesela abilerimize büyük gelen kefenler içine istiflenmeyerek! Bir kurşun geç atılsaydı da büyüyüp adam olduğumuzu görseydi annem! 

Bir bomba daha geç patlasaydı da ütüsüz kefenler içine toprağın artığı gibi devrilmeseydik! 

Kumbaralarımızdan para döküp annemizin eline ekmeğin üstünü tamamlayabilseydik. 

Öleceksek adam gibi ölelim baba! Mesela bağrımızda kurşun ilmekli yün hırka olmasaydı. Mesela köpekler sürülmeseydi üzerimize biz köpekleri sürseydik tankların üzerine. 

Yaşamak nerede doğduysa oraya gidebilseydik. Gecelerimiz yine soğuk ayaklarımızı battaniyelerden büyük yer kaparak geçseydi. Yine kardeşimin saçları gözüne geldiğinde annem yamuk kırpsaydı da biz de bir gecelik gülseydik. Sen geç uyuduğumuzdan şikayet ederken niye erken öldük baba! 

Şimdi bir tabuta kaç çocuk sığar matematik dersimiz bu! Hayat Bilgimiz yok! Tarih kitaplarımızda ölü resim boşluğunu doldurduk. Vücudumuzun kaçta kaçı kurşunla kaplı! Müzik dersimiz sabaha okula gidemeyen bizlerin cenaze ilahileriyle geçmiş. Resim dersen siyah uçlu kalemle dokuz aylık bebek resimlerinin karnına ve eline ölüm gediği açmakla geçiyor. 

Ölseydik adam gibi ölürdük lakin adam olmamızı bekleyemeyenlerin ölümünü Allah bize cennetten izletecekmiş baba!
Allah bize senin ölümünü izletsin!!! Amin.