Hacı Kasım'ın Bayrağı Göklerde Kalacak

Hacı Kasım'ın Bayrağı Göklerde Kalacak

İran Genelkurmay Başkanı yaptığı açıklamada "Şehit Süleymani'nin kanının bereketi sayesinde merhum İmam ve İslam Devrimi ideallerinin yolu eskisinden daha iyi bir şekilde takip ediliyor ve direniş ekseni Siyonist rejimi yıkma yolunu katediyor." dedi.

İran Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, bu sabah İran'ın Kirman şehrinde Şehit Kasım Süleymani'nin mezarı başında gazetecilere verdiği demeçte, "Şehit Süleymani'nin mezarı başında bu büyük şehitle olan ahdimizi yenilemek ve onun yolunun devamını ve kanının intikamının alınacağını vurgulamak için bugün burada olmamız bir tevfiktir." diye belirtti. 

"Büyük bir mücevheri kaybettik" diyen Bakıri, "Şehit General Kasım Süleymani'nin elinde bulunan bayrak halen dalgalanıyor ve dalgalanacak." açıklamasında bulundu. 

İran Silahlı Kuvvetler Genelkurmay Başkanı, Şehit Süleymani mektebinin bir İslam mektebi, İslam Devrimi ve kutsal savunma mektebi, direniş mektebi ve ABD ve İsrail ile savaş mektebi olduğunu ifade ederek şöyle dedi: "Bu yol ve mekteb devam ediyor ve eskisinden daha tutkulu bir şekilde takip ediliyor." 

Tümgeneral Muhammed Bakıri, "Düşmanların durumu, Hacı Kasım'ın katillerinin tarihin çöplüklerine gittiğini gösteriyor ve Şehit Süleymani'nin kanının intikamı alınacaktır." diyerek Siyonist rejimin kafa karışıklığı ve yok olma durumunda olduğunu ifade etti. (Ajanslar)