H.Şükür, M.Metiner'e Twitter'dan cevap verdi

H.Şükür, M.Metiner'e Twitter'dan cevap verdi

Hakan Şükür, kendisini "paralel yapının bir elemanı" olmakla suçlayan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'e Twitter'dan yanıt verdi.

17 Aralık operasyonu sonrasında AK Parti ve Gülen Cemaati arasındaki ilişkinin bir çatışma halini almasıyla AK Parti'den istifa eden Hakan Şükür, kendisini "paralel yapının bir elemanı" olmakla suçlayan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'e Twitter'dan yanıt verdi. Şükür, bir mülakatında "KCK'yı paralel devlet olarak görmediklerini" söyleyen Metiner için, "KCK paralel yapı değil diyen, maşallah paralel iftiralar atmakta çok mahir" diye yazdı.

 
21.02.2014 Cuma 17:54

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner CNN TÜRK'te katıldığı Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular programında Hakan Şükür hakkında ithamlarda bulunmuş, "Hakan Şükür bir eleman olarak gelmiştir, kendisine verilen görevi yapmıştır ve kendisine verilen talimat doğrultusunda da ayrılıp gitmiştir. Paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir" demişti.

Metiner'in bugün Rusya'nın Sesi radyosuna verdiği mülakatta KCK ve Abdullah Öcalan hakkındaki açıklamaları da Hakan Şükür'ün gündemindeydi. Hakan Şükür, Twitter hesabından, Metiner'in, "Hizmet hareketi KCK'dan daha tehlikeli bir yapılanma. Bu paralel yapıyla hükümetimizin demokrasi mücadelesi var ve bunları tasfiye etme konusunda kararlıyız. Biz KCK’yı paralel devlet olarak görmüyoruz" şeklindeki ifadelerinin bulunduğu Zaman Gazetesi'nin haberinin linkini paylaştı. Hakan Şükür, kendisiyle ilgili "paralel yapının bir elemanı" diyen Metiner hakkında da Twitter'a şunu yazdı:

"KCK paralel yapı değil diyen, maşallah parelel iftiralar atmakta çok mahir. KCK silah ile mücadele edebilir, 'Atatürk faşist' diyen biri umarım iftirasını mahkeme önünde ispat eder. Zaman herşeyin ilacı. Bu ülkede haslar, hamlar elbet ayrılacak! Biz demokrasiden ayrılmadan, irademizin hakkını vererek Allah'tan isteyeceğiz."