Gülerce'den Bomba Açıklamalar

Gülerce'den Bomba Açıklamalar

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da yaptığı darbe girişiminin bir numaralı sivil şüphelisinin Adil Öksüz olduğunu açıkladı.


Beyaz TV'de yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de darbenin bir numaralı sivil şüphelisinin Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz olduğunu söyleyen Gülerce, "Çünkü bu 15 Temmuz darbe girişimin bir numaralı elebaşısı Pensilvanya'daki Fetullah Gülen'dir. Onda hiç şüphemiz yok. Darbeyi bu noktaya kadar getiren kim diye sorarsanız Mustafa Özcan. Özcan, Gülen'in kara kutusu, örtülü ödeneğin harcamasını yapan, Türkiye'de toplanan paranın yüzde 10'un kendisine teslim edildiği, yargının, askerin ve emniyetin bağlı olduğu bir isim. Bu para trafiğini Mustafa Özcan yönetiyordu. Türkiye'den ilk kaçan da Mustafa Özcan'dı. Ama bu darbe sırasında Türkiye'de değildi" şeklinde konuştu.

Gülerce şöyle devam etti:

"O zaman onun yerine bu darbe bir numaralı sivili Adil Öksüz'dür. Neden? Bu cemaate bağlı mollaların ilahiyatta doçentlik yapan, doktora yapan özel bir ekibin yeri var İstanbul'da 'Akademi' diye. O Akdemi'deki arkadaşlardan birisi laf arasında ağzından bir şey kaçırdı. Dedi ki; 'Ben bile tahmin etmezdim; Mustafa Özcan'ın akademide ilahiyatçılardan bir ekibi var.'

Bir ilahiyatçı darbe gecesi Akıncı Üssü'nde bulunuyor. Bu ikisini birleştirdiğimde işte o akademiden biri Adil Öksüz, Mustafa Özcan'ın bir numaralı adamıymış demek ki."

BeyazGazete