'Gülen ölümle tehdit etti' iddiasına yanıt!

'Gülen ölümle tehdit etti' iddiasına yanıt!

Fethullah Gülen'in Prof. Dr. Cevat Akşit'i ölümle tehdit ettiği iddiasına, Akşit'ten yalanlama geldi.

AK Parti-cemaat kavgası medyada da tüm hızıyla sürüyor. Star gazetesinde yayımlanan ve Prof. Dr. Cevat Akşit’in söylediği iddia edilen ‘Paralel ölüm timleri beni iki kez öldürmeye çalıştı’ şeklindeki habere yalanlama geldi. 

TWITTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Twitter hesabından yapılan açıklamada, “‘Paralel çeteler’ ifadelerini hocamız kullanmamıştır, uydurmadır. Cevat Akşit, Fethullah Gülen’in kendisini ölümle tehdit ettiğini açıkladı, ifadesi uydurmadır” denildi.

Star gazetesinde dün yayımlanan, bazı gazete ve internet sitelerinin de bu gazeteyi kaynak göstererek kullandığı ‘Paralel ölüm timleri beni iki kez öldürmeye çalıştı’ şeklindeki haber, bu sözleri söylediği iddia edilen Prof. Dr. Cevat Akşit tarafından yalanlandı. 

FETHULLAH GÜLEN'İN HABERİ BİLE YOKTUR

Cevat Akşit’in Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Stargazete röportaj haberinizden dolayı gece 02.00’de gazeteniz aranmış ancak ulaşılamamıştır. ‘Paralel çeteler’ ifadelerini hocamız kullanmamıştır, uydurmadır. Cevat Akşit, Fethullah Gülen’in kendisini ölümle tehdit ettiğini açıkladı, ifadesi uydurmadır. FG’nin bizzat şahsının bu olaydan haberi bile olmayabilir. Röportajdaki ifadelerin düzeltilmesi gerekmekte olup, düzeltilmeden yayınlanırsa, ve şu an kamuoyunda yanlış bilgilendirmeden dolayı gazeteniz sorumlu olup, Cevat Akşit Hoca hukuki haklarını saklı tutmaktadır.”