Gülen Hakkında Bomba İddia

Gülen Hakkında Bomba İddia

Gazeteci Metehan Demir Fethullah Gülen'le ilgili bomba bir iddia ortaya attı.

Hürriyet'in eski Ankara temsilcisi Metehan Demir kulislerden bomba bir haber aktardı.

Hükümet Fethullah Gülen için düğmeye basıyor. Demir'in aktardığı bilgiye göre Gülen'i ABD'den istemek için yasal düzenleme yapılıyor.

İŞTE O TWEET...

Metehan Demir günün bomba gelişmesini şu twitle duyurdu;

Güvenilir bir kaynak: Ankara, Fethullah Gülen'in Türkiye'ye dönmesi konusunda Amerika'dan talepte bulunmak için bir dizi hazırlığa başladı.

FETHULLAH GÜLEN İMRALI'YA KONACAK www.tevhidhaber.com

Abdurrahman Dilipak da 2 gün önce benzer bir iddiayı gündeme getirmiş ve ""Erdoğan’ın Obama’ya Gülen’le ilgili rahatsızlığını ilettiği haberini bir kenara not edin" dedikten sonra şunları yazmıştı;

-"Pensilvanya’daki zat gelişmelerin ne kadar farkında bilmiyorum.. O mu Amerika’daki dostlarını kandırıyor, Amerikalı dostları mı onu kandırıyor, onu da bilmiyorum.. Ama görünen o ki, gelecek günler geçen günleri aratacak. Onu söyleyebilirim. Gülen’e alternatif bir yerleşim mekanı aranıyordu.

Eğer operasyon başarılı olsaydı, bir İstanbul’da Anadolu yakasında, bir de Ankara’da malikanesi hazırdı! Eğer uzun sürecek olursa ve Amerika’dan ayrılması gerekecek olursa, Güney Afrika olmayınca Avustralya alternatif merkez olabilirdi.. Ama artık bu hesapların tümü suya düştü.. Artık Amerika’dan çıkarılacak olursa, Türkiye’ye teslim edilebilir.. O zaman Gülen’e İmralı, ona yardım edenlere de Silivri yolu gözükebilir.