"Gözlerimi Alıp Babama Verin"

"Gözlerimi Alıp Babama Verin"

Suriye'de bombardımanda iki bacağını ve gözlerini kaybeden Nasır'ın kızı Gözyaşı, 'Gözlerimi alıp babama verin beni sevsin' dedi.

Suriye'de atılan varil bombası nedeniyle iki bacağını, gözlerini ve işitme yetisini kaybeden Mamun Halid Nasır'ın 5 yaşındaki kızı Gözyaşı Nasır, "Benim gözlerimi alıp babama verin. O görsün ve beni sevsin" dedi. Gözyaşı Türk doktorlara seslendi.

YÜREK YAKAN İSTEK

Suriye'nin İdlib kentinde rejim birliklerine ait savaş uçaklarından atılan varil bombası nedeniyle iki bacağını, sağ el parmaklarını, gözlerini ve işitme yetisini kaybeden 27 yaşındaki Mamun Halid Nasır, yaşamını yatağa mahkum şekilde sürdürüyor. Nasır'ın 5 yaşındaki kızı Gözyaşı, "Türkiye'deki doktorlara sesleniyorum, benim gözlerimi alıp babama verin. O görsün ve beni sevsin. Allah onu başımızdan eksik etmesin" sözleriyle babasına sevgisini dile getiriyor.

Ülkelerindeki iç savaşta hayatını kaybedenlerin yanı sıra savaş uçaklarından atılan varil bombaları birçok Suriyeliyi yatağa mahkum bırakıyor. İdlib kentinde rejim birliklerine ait savaş uçakları tarafından atılan varil bombasının hedefi olan 27 yaşındaki Mamun Halid Nasır, olayda iki bacağını, sağ el parmaklarını, gözlerini ve işitme yetisini kaybederek yatağa mahkum kaldı.

"Babama gözlerimi vermek istiyorum"

Varil bombasıyla hayatı kararan Mamun Halid Nasır'ın 5 yaşındaki kızı Gözyaşı Nasır, babasına gözlerini vermek istiyor.

"Babamı çok seviyorum" diyen Nasır, doktorlara seslenerek şunları söyledi: "Onun böyle olmasına çok üzülüyorum. Benim babam görmüyor, beni göremiyor bunun için çok üzülüyorum. Sesimi duyun, benim gözlerimi alıp babama verin. O görsün ve beni sevsin. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Babamı çok seviyorum."