Göktaş Hoca'dan Çok Sert Tepki

Göktaş Hoca'dan Çok Sert Tepki

Türkiye’deki bütün İslami camiaları da aptal ve ahmak yerine koyarak hükümetin İslami camialara savaş açtığını, Hizmet camiasından başlayan bu savaşın yarın kendilerine geleceğini iddia ederek onları yanına çekmeye çalışıyor

Darbe teşebbüsü mü dersiniz, darbe girişimi mi dersiniz, başladığı günden bu yana hızını hiç kesmeden devam ediyor.

 

Başbakan uzak doğudayken doğrudan hükümeti hedef alan son İzmir operasyonu gösteriyor ki ellerinde bulundurdukları malzemenin tamamını bu yolda kullanacaklar.

Fethullah Gülen’in Cumhurbaşkanına gönderdiği mektupta en ufak bir pişmanlık işareti ve buna paralel bir geri adım görülmediği gibi kendilerinin zulme uğradığı anlatılmakta, bunun için hükümetten somut bir takım taleplerde bulunulmakta, hatta bir anlamda hükümete teslim ol çağrısı yapılmaktadır.

Bu arada Türkiye’deki bütün İslami camiaları da aptal ve ahmak yerine koyarak hükümetin İslami camialara savaş açtığını, Hizmet camiasından başlayan bu savaşın yarın kendilerine geleceğini iddia ederek onları yanına çekmeye çalışıyor. Mektupta kendilerinin iktidarı devirme savaşından hiç mi hiç bahsetmiyor, başta emniyet ve yargı olmak üzere ele geçirdikleri, etkin oldukları bürokraside diğer camia mensuplarına neler çektirdiklerinden hiç söz etmiyor, sanki insanımız bunları hiç bilmiyor.

Bırakınız başka meşrepte olan camiaları, etkin oldukları bürokraside Risale-i Nur camiasının diğer kollarına neler çektirdiklerini bir bilseniz…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ