Göktaş: Danimarka’nın Yaptığından Çok Daha Küstahça!

Göktaş: Danimarka’nın Yaptığından Çok Daha Küstahça!

Biliyor musunuz, bunların yegâne sermayeleri, dilden dile dolaştırdıkları Peygamberli rüyalardır.

Bakmayın siz son günlerde sadece birkaç tanesinin medyaya yansımış olmasına.

Siz zannediyor musunuz ki bunlar Peygamber Aleyhisselam’ı sadece Türkçe Olimpiyatlarındaki dansları ve şarkıları izlemeye getirdiler?

Sadece darbe teşebbüsünün sonuç vermesi için Peygamber Aleyhisselam’a “twitleri ikiye katlama” emri verdirdiler?

Ve son olarak Peygamber Aleyhisselam’ı Şekavet Tepesinde bir kamyonetin arkasına bindirdiler?

Söylediğim gibi bunlar sadece son günlerde medyaya yansıyan, herkes tarafından duyulanlarıdır.

Aslında bunların Peygambersiz hiçbir işleri yoktur (!) Yüzlercesini bizzat kendilerinden dinlemişizdir, yazdıklarından okumuşuzdur.

Her pansiyonun, her okulun, her kolejin açılışının geri planında mutlaka Peygamber Aleyhisselamlı bir rüya vardır. Yurt dışındaki okulların hepsinin harcında, oralarda görev yapanların yolculuklarının her merhalesinde Rasûlullah vardır(!)

Bu rüyalar zenginlere, iş adamlarına gözyaşları eşliğinde anlatıla anlatıla duygularına zirve yaptırılır ve ardından paralar toplanır. Haydi vermesinler de bir görelim.

Hem sadece rüyada görmekten ibaret değil. Bunların yaptıkları vaaz ve sohbetlerin nicesine Peygamber Aleyhisselam bizzat ruhaniyetiyle de teşrif eder (!)

“Şu anda Rasûlullah (s.a.v) aramıza teşrif etmiştir!” diye cemaati ayağa kaldırıp hüngür hüngür ağlatan nice senaryolar dinlemişizdir.

Evet, söylediğimiz gibi bunların en büyük sermayeleri budur.

Ha bir de, dizilerin belirli yerlerinde kimyasal dumanların içinden, ütü buharlarının arasından çıkıp gelen aksakallı veliler…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ