Gökçek'ten Kritik Seçim Uyarısı-VİDEO

Gökçek'ten Kritik Seçim Uyarısı-VİDEO

Melih Gökçek, seçim günü sandıkta yapılmaya çalışılacak oyunları açıkladı, "bu konuyla ilgili eğitim alıyorlar" dedi...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Melih Gökçek, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk oldu. 

Gökçek, aldığı duyumlara dayanarak, yerel seçimlere çok yakın bir tarihte ülkücülerin ve değişik marjinal grupların sokaklara dökülmesi için kışkırtmalar yapılacağını, grupların çatışması için zemin hazırlanacağını söyledi. Gökçek, bu kışkırtmalara karşı vatandaşların sağduyulu davranacağına inandığını belirtti. 

Öte yandan Gökçek, seçimlerde için de yine bazı marjinal grupların toplantılar yaptığı, eğitimlerden geçtiği yönünde duyumlar aldığını söyledi, sandık başında yapılmak istenen oyunları maddeler halinde sıraladı. 

Gökçek şöyle konuştu: 

BBP'LİLERİ SOKAĞA DÖKMEK İSTEYECEKLER

İki şey yapılacak önce. Marjinal gruplar sokağa dökülecek. Artı, bir de bu işin içerisine ülkücü grubun girmesini temin için sayın Başbakanımıza yine bir montaj kasetle bazı olaylar izafe edilecek. Bunun alt yapısını yapıp hep kulağımıza işittiriyorlar bunu. Ayrı ayrı yerlerden duyuyoruz bunu. 

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'yla ilgili bir iddiada bulunup insanları sokağa dökecekler. İki grubu bir araya getirecekler, ortalığı karıştıracaklar. Seçime böyle bir karışıklıkla gideceğiz. Esas niyet bu. 

ÖNCE YOLUNU YAPIYORLAR, SONRA KASET YAYINLIYORLAR

Dikkat ederseniz, Türkiye'deki çıkacak olan kasetler önceden böyle dillendiriliyor. Arka arkaya söyleniyor söyleniyor, ondan sonra küt diye konuluyor. Onun için böyle bir şeyin çıkma ihtimali çok yüksek olarak görünüyor. Niye, çünkü bu lafı çıkartanların kim olduğunu siz de biliyorsunuz, biz de biliyoruz. Yakinen de tanıyoruz. Onların bazılarından da bunu işitince ister istemez insan ürperiyor. 

Bugüne kadar Devlet Bahçeli milliyetçileri sokağa dökmedi. Bu gerçekten alkışlanacak bir olay. Ülkücüler acaba bu olayların içerisine nasıl dökülür, bunun çabasındalar. 

Direkt olarak Bahçeli değil, özellikle Büyük Birlik Partisi kanadında rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'na gönül vermiş olan gençleri sokağa dökmeyi hedefliyorlar. Ve böyle bir hazırlık içerisindeler. Ben, bu olayları başlatsalar da, halkın sağduyusuyla bunun aşılacağını düşünüyorum. 

SEÇİMDE İNANILMAZ SEÇİM SANDIK OYUNLARI OYNANACAK!

Seçimlere geldiğimiz zaman da, inanılmaz seçim sandık oyunları olacak. 

Özellikle marjinal grupların kendi aralarında yapmış oldukları toplantılarda almış oldukları kararlar var. Neler yapacaklar bakın, isterseniz bir kısmını okuyayım. 

1. Yabancı basına ve sosyal medyaya servis edilmek üzere favori muhalefete mühür basılmış sahte pusulalar ortaya çıkartacaklar.

Önceden temin edecekler, mühür basacaklar, "bakın mühür basılmış pusulalar, bunları AK Parti dağıtıyor" diye yaygaralar koparacaklar. 

2. AK Parti'nin yüksek oranda kazanacağı tahmin edilen sandıklarda, ceplerde getirilmiş, AK Parti için mühürlenmiş sahte oy pusulaları atacaklar. Ve, kullanılan oy sayısı ile çıkan zarf sayısı birbirini tutmadığı için sayma karışıklığı ve arbede çıkarmak hedeflenecek. 

3. Muhalefet bu sandıklarda kendi cep telefonlarıyla görüntü kaydı yapacak, kapıda hazır bekleyen kameralara hile hakkında demeçler verilecek. Amaç şaibe çıkartmak, kamuoyuna hile söylentilerini yaymak. Bazı internet portallarından da hemen yabancı basına canlı yayınlar yapılacak. 

Bu konuda bazı marjinal gruplar kendi aralarında resmen eğitim yapıyorlar. 

GÖKÇEK'TEN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Sandıkta hile yapılmasının önüne geçmek ya da hile söylentilerine fırsat vermemek için vatandaşa çağrıda bulunan Melih Gökçek, özellikle İstanbul ve Ankara gibi yerlerde bütün partilerin seçmenlerini sandık başında durmaya davet etti. 

İşte Gökçek'in vatandaşa yaptığı çağrı: 

Vatandaşlardan ricam şu. Hile yapılmasını istemiyorlarsa, Allah aşkına herkes oy kullandığı sandığa saat 17.00'da gidip ne çıktı diye kendi gözüyle baksın ve takip etsin. Bu bir vatandaşlık görevi. Başta AK Partilileri ve diğer bütün partilerin seçmenlerini davet ediyorum.