Gökçek: FETÖ'nün Tamamen Bitmesi...

Gökçek: FETÖ'nün Tamamen Bitmesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek açıklamalarda bulundu.

Belediyemizde tek bir FETÖ'cü kalmayıncaya kadar çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek diyen Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, uygun görmesi hâlinde bir dönem daha aday olmayı istediğini söyledi.

Gökçek'in açıklamaları şöyle;

Ankara bir memur şehri. Biz burayı, memur kentinden sanayi ve teknoloji kenti hâline getirmeye çalışıyoruz. Ben şunu söyledim; ticarette bir numara, sanayide iki numara olacağız. Ve Teknokentlerde de bir numara olmamız lazım. Ankara'nın en eksik olan yeri turizm. Turizm bizde yok inancını; Ankapark ile Tarih ve Kutsal Emanetler Müzesi ile yıkıp, Ankara'yı bir turizm şehri yapacağız.

Gönlümden yeniden aday olmak geçiyor. Ama bunun için her şeyden önce Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri çok önemli. Halkımızın oy verip vermemesi önemli. En önemlisi de Cenab-ı Allah'ın bize nasip edip etmemesi. Allah nasip ederse bir dönem daha olmak isterim.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINI SEVİYORUM

Ben belediye başkanlığını seviyorum ve buna devam etmek istiyorum. Olursa olur, olmazsa olmaz.

Allah muhafaza buyursun Erdoğan'ın başına bir şey gelmiş olsa Türkiye'de sadece ona oy verenler değil bütün dünyadaki mazlum milletler üzülür. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak, bütün mazlum milletlere de sahip çıkmak anlamına geliyor.

BİR NESLİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR

FETÖ kendi istikballerinin derdine düşmüş vaziyette ve gün geçtikçe de yok oluyor. Yalnız FETÖ olayının Türkiye'de tamamen bitmesi bir 10 senemizi alır. Tamamen sıfırlanması için bir neslin değişmesi gerekiyor.