Gezi İmamı İhsan Eliaçık'tan  Şok Sözeler

Gezi İmamı İhsan Eliaçık'tan Şok Sözeler

Gezi imamı İhsan Eliaçık, Mehmet Selim Kiraz'ın öldüğü olayda 'saldırganlara terörist demeyin' dedi.

GEZİ İMAMI KONUŞTU

Taksim'de başlayan ve Türkiye'nin birçok ilinde terör eylemlerine dönüşen  olayları sırasında cuma namazı kıldıran, bu yüzden adı Gezi imamına çıkan İhsan Eliaçık, programda savcının katillerine terörist denmemesi gerektiğini söyledi.

Eliaçık, önce Gezi olaylarını övdü, ardından  Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısı ile ilgili Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı öldürenler bu ülkenin fakir çocuklarıdır dedi.

ÖLMEYİ GÖZE ALMIŞLAR

Ben konuşmaları dinledim. Eğer diyor dediklerimizi yapmazlarsa biz de savcıyı cezalandıracağız. Bu işe başımızı koyduk gerekirse burada öleceğiz diyerek ölmeyi falan da göze almışlar. Öyle elimizi havaya kaldırıp teslim olmayız. Ya ölürüz ya da bunu yaptırırız diyor. Telefonda böyle şeyler söylüyor. Hakkaten de ölümü göze almışlar, orada öldüler.

GALEYANA GELİP TERÖRİST DEMEYİN

Şimdi buradan yola çıkarak ben şunu söylüyorum lütfen birisi Giresun'a gitti birisi bilmem nereye gitti gömüldü. Bu memleketin yoksul çocukları bunlar. Öyle hemen terörist bunlar falan diye galeyana gelerek burada anlatılmaya çalışılan şeyi görmemezlikten gelmeyiniz.