Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Gelişmeler ne yönde?

Hemen söyleyeyim, gelişmeler doğru yönde ileri doğru..

İçeride çözülme devam ediyor. Dışarıda ise, uluslararası sistem tedirgin..

Hükümet duruma hakim ve paralel yapı hakkında gerekli tüm bilgi ve belgelere ulaşılmış durumda.. İncelemeler, sıcak takip devam ediyor..

Paralel yapı, tabanına ve uluslararası sistemin güvenini kaybetmemek için kararlılık ve cesaret gösterisini sürdürüyor.
Tabanında 3 kesim var. Bir bu işe gönül verenler. Onlar zaten bu işin ilahi bir düzen tarafından yönetildiğini düşündükleri için, manevi tecellinin gerçekleşmesini bekliyorlar.. Bir yandan da o yönde mesajlar verilmeye devam ediyor..
15 Şubat beklentisi lanetin tecellisi, için verilen bir güne işaret ediyormuş. Zaten iş “Şefkat tokatı” olmaktan çıktı.. Şimdi lanet için toplu ayinleri düzenleniyormuş..

Cemaatin liberal kanadı tedirgin. Özellikle de deşifre olmaktan çok rahatsızlar.. Bütün gelecek hayalleri yok olmasından öte sanık sandalyesine oturtulmaktan, uluslararası sistemle ilişkilerin hesabının kendilerinden sorulmasından korkuyorlar..
Cemaatten nemalanan birileri de bu projenin iflası halinde kazandıklarını kaybetmekten korkuyor..

Cemaatin hiçbir planı tutmuyor.. Erdoğan’ı, AK Parti’yi suçluyorlar sadece.. Kendileri ile ilgili iddiaları ve ithamları sadece reddediyorlar..

Öyle akılsızca bir zamanda harekete geçtiler ki, öyle yanlış bir yerden harekete geçtiler ki, bunu nasıl açıklıyorlar bilmiyorum.. Seçimden hemen önce harekete geçerek  81 ilde, 800’den fazla ilçede kendilerini siyasi bir tartışmaya mahkûm ettiler.. AK Parti’nin siyasi kampanyası bu olay üzerinden yürüyor.. Diğer partilerin de tek gündem maddesi bu..
Bu projeye gerçekte ne CHP, ne MHP, ne BDP destek verir. Onlar paralel yapı üzerinden iktidara zarar vermek istiyorlar. Bu da tabanda rahatsızlığa sebeb oluyor..

Amerika’nın, Vatikan’ın, İsrail’in bahçesine geçip oradan AK Parti’nin balkonuna taş atacaksın. Bunu kimseye anlatamazlar..

MİT’i, İHH’yı karşına alacaksın.. Yolsuzluk iddialarının arkasına saklanıp bir kamu bankasına zarar vereceksin.. Bunlar affedilir şeyler değil..

İsrail’in, Suriye rejiminin ekmeğine yağ süren operasyonlara imza atarsanız bu millet sizi affetmez..
Bu tartışma böyle devam edecek olursa ne cemaat kalır ortada ne de Gülen. ABD de Gülen’i daha fazla ülkesinden barındırmak istemez..

ABD, İsrail ve Vatikan’ın ortak bir projesi olarak, diyalog, hoşgörü maskesi arkasına saklanarak, iktidara ayar çekmeye kalkarsanız, paralel bir din icat etmeye kalkarsanız bu millet sizi affetmez. Aynı zamanda bu projeye destek verenler de bu milletin gözünde mahkûm olur..

Bu projenin Media, Mafia, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi, STK içindeki uzantıları, işbirlikçileri ve bunların uluslararası plandaki destekçileri, bu desteklerini sürdürdükleri sürece ne Müslüman halk tarafından ve ne de Türkiye hükümeti tarafından affedilmeyecektir..

Ankara ABD, Vatikan ve İsrail’den açıklama bekliyor. İngiltere’den açıklama bekleniyor, Almanya’dan açıklama bekleniyor..
Bu ülkelerin hükümetleri, yargısı, parlamentosu bu rezaleti araştırmak ve soruşturmak zorundalar.. Müttefik dediğiniz bir ülkeye karşı nasıl böyle bir plana izin verirsiniz?.. İslam dünyasına karşı, dine karşı bir din icad etme konusunda nasıl böyle bir planın içinde yer alabilirsiniz?.. Bundan sonra Müslümanlar ve Müslüman dünyalar bu tür komplolar ve buna destek verenler hakkında daha dikkatli olacaklar.. Bu komployu kolay kolay affetmeyeceklerdir.. Bu projenin uygulandığı ülkelerin emniyeti, istihbaratı, parlamentoları, iktidar ve muhalefet partileri, savcıları açısından da konu yakın takibe alınacaktır..

AK Parti’yi insanlar tanıyor. Mavi Marmara’yı da biliyorlar. Cemaati Türkiye markası ile seviyorlardı. Ne bilsinler ki, bu tezgah Amerikan, Vatikan ve İsrail’in ortak bir projesi idi..

Bu iş Gülen’le başlayıp, bitmiyor.. 20 yılı aşkın süredir sürdürülen bir projeydi bu ve deşifre oldu.. Şimdi projenin Amerikalı yöneticileri bir an evvel karar vermeleri gerek. Vatikan’ın, İsrail’in bir karar vermesi gerek.. Hükümet seçimden hemen sonra konuyu yargıya intikal ettirecek.. Bu konuda kim karar verecekse bir an önce ne karar vereceklerse vermeleri gerek.. Çünki yarın bu tezgahı kuranlar açısından çok daha kötü olacak bu işin sonuçları..

Paralel devletin derin devlete enjekte edilerek tahkim edilmesi de artık mümkün değil.. Şimdi paralel yapı ile birlikte derin yapının da yeniden masaya yatırılması gerekiyor..

İnsanın bugün gelinen noktaya bakınca, iyi ki bunlar olmuş diyeceği geliyor. Çünki milletçe derin gerçekle yüzleştik.. AK Parti’nin ve hükümetin, belediyelerin arınması için ciddi bir kamuoyu baskısı oluştu bu arada. Rehavet içindeki AK Parti teşkilatı canlandı ve harekete geçti.. Bu ne büyük bir şer derken, ne büyük bir hayra dönüştü.. Maskeler düştü ve kim kimdir belli oldu.

Selâm ve dua ile..

yeniakit

Bu yazı toplam 856 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar