"Gelecek Savaşımızın Mekânı Mescidi Aksa'nın Eşikleridir"

"Gelecek Savaşımızın Mekânı Mescidi Aksa'nın Eşikleridir"

İslam Ümmeti İşgali Bitirme Savaşına Hazırlansın...

Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas)'ın siyasi liderlerinden ve Filistin parlamentosu üyelerinden Muşir el-Mısri, Filistin direnişinin bundan sonra savaşını Nakab'ın, Mecdel'in ve işgal altındaki bütün beldelerin tepelerine taşıyacağını ifade etti.

Hamas'ın askerî kanadı İzzettin Kassam Tugayları'na mensup Abdullah el-Minavi ve Muhammed Ebu Dalfa isimli şehitlerin anısına bugün (14 Kasım Cuma) düzenlenen törende konuşma yapan Muşir el-Mısri konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Yenilmiş Yaprak savaşı direnişte ve yahudilerin çirkin yüzlerinin ortaya çıkmasında yeni bir döneme girilmesini sağlamıştır. Ondan sonra yahudiler kutsal Mescidi Aksa'ya sıkça girmeye başladılar. Ancak bundan sonraki savaş Mescidi Aksa'yı savunma savaşı olacaktır. Dolayısıyla gelecek savaşımız Mescidi Aksa'nın eşiklerine taşınacaktır."

El-Mısri, direnişin gücünün olduğuna ve Filistin halkının da kararlılığını sürdürdüğüne dikkat çekerek işgal güçlerinin de onların arkasında duranların da Gazze halkının direnişini kıramayacaklarını dile getirdi.

 

fiem