Geceleri duvarlarla konuşuyormuş

Geceleri duvarlarla konuşuyormuş

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Silivri'de İlker Başbuğ ve Tuncay Özkan ile görüştü.

Görüşmelerin ardından İnternethaber'e konuşan Lütfü Türkkan, Silivri'deki son durumu anlattı. Tuncay Özkan'ın Fatih Hilmioğlu, Yalçın Küçük ve İbrahim Şahin'in çok zor durumda olduğunu söylediğini belirten Türkkan, yaşananları da yine Özkan'ın anlattıklarıyla şöyle özetledi:

FATİH HİLMİOĞLU YAŞAMLA İLİŞİĞİNİ KESMİŞ

"Fatih Hilmioğlu artık yaşamla ilişiğini kesmiş, kendini bırakmış durumdaymış. Bedensel hastalığının dışında bir de geceleri duvarlarla konuşuyormuş, oğlunu duvarlarda görüyormuş. Yalçın Küçük'ün gözleri katarakt nedeniyle neredeyse görmeyecek haldeymiş."

 FATİH HİLMİOĞLU- Onu tanıyorsunuz... Kendisi, Malatya"daki İnönü Üniversitesi"nin eski rektörüdür... Ama onu asıl öne çıkaran, AK Parti ile ilgili şu sözleri olmuştu:
"Bunlar yüzde 95 ile iktidara gelseler bile devletin bazı kurumları bunlara müsaade etmeyecektir!"
Fatih Hilmioğlu, işte böyle bir "faşizan görüş"e sahiptir... Rektörlük döneminde "başörtülü"lere yönelik "ceberut" uygulamaları ise zaten biliyorsunuz...

TUNCAY ÖZKAN KENDİNİ ONLARA ADAMIŞ

"Tuncay Özkan da kendini Fatih Hilmioğlu ve Yalçın Küçük'e adamış durumda. O da onlara bakmakla mükellef görüyor kendini. Onlara yemek yapıyor, besliyor, temizliyor."

İBRAHİM ŞAHİN'İN DURUMU DAHA DA KÖTÜ

"Silivri'de bulunanlardan biri de Eski Özel Harekat Dairesi Başkan vekili İbrahim Şahin. Şahin'in durumu diğerlerinden daha kötüymüş. Tuncay Özkan'ın anlattıklarına göre, İbrahim Şahin'in koğuşunun önünden artık kimse geçemiyormuş, çünkü çok pis kokuyormuş, yani kendine bakmaya bile muktedir değil anlayacağınız."

AMBULANSTA TEDAVİ EDİLİYORLAR

"Lütfü Türkkan, Tuncay Özkan'ın hastaların ambulansla hastaneye gönderildiğini söylediğini, ama sadece ambulansta tedavi edilerek geri getirildiğini, yani ambulanstan indirilmeden tedavi edildiğini söylediğini ifade etti. "