Gazze'ye yoğun hava saldırısı sürüyor

Gazze'ye yoğun hava saldırısı sürüyor

İsrail'in hedef Gözetmeksizin düzenlediği katliamlarda çok sayıda ev yine zarar görürken camiye dzenlenen sldırıda yedi kişi yaralandı. Toplam ölü sayısı ise 2 bin 121...

İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin farklı bölgelerine yönelik saldırılarında 1 kişinin öldüğü 17 kişinin yaralandığı bildirildi.

Gazze'deki görevi fiili olarak devam eden Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref el-Kudra, İsrail savaş uçaklarının Gazze'nin merkezine düzenlediği hava saldırısında 1 kişinin öldüğünü, 10 kişinin de yaralandığını belirtti.

Kudra, Gazze'nin kuzeyinde yer alan Beyt Hanun'da bir caminin bombalanması sonucu da 7 kişinin yaralandığını bildirdi.

İsrail'in bugünkü saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 17 olduğunu ifade eden Kudra, yaralı sayısının ise 69 olduğunu kaydetti.

Görgü tanıkları, İsrail savaş uçaklarının Beyt Hanun'daki Ömer bin Abdulaziz Camisi'ni bombaladığını, olayda caminin tamamen yıkıldığını ve çevresindeki evlerin de büyük zarar gördüğünü aktardı.

Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, İsrail'in 7 Temmuz'dan bu yana devam eden saldırılarında şimdiye kadar 2 bin 121 kişi hayatını kaybetti, 10 bin 870 kişi yaralandı.