"Gazze'de ki Şehid Kanları Karşılıksız Kalmayacak"

"Gazze'de ki Şehid Kanları Karşılıksız Kalmayacak"

Hamas Siyasi Birimi üyesi İzzet Er-Reşak...

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyonist işgal ordusunun dün Gazze’ye yönelik saldırılarının ve saldırılarda iki kişiyi şehit etmesinin bu rejimin aptalca hareket ettiğini ve şuur kaybına uğradığını gösterdiğini belirterek, akan şehit kanlarının asla heba olmayacağını ve saldırıların karşılıksız kalmayacağını ifade etti.

Hamas Siyasi Birimi üyesi İzzet Er-Reşak sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada, işgal ordusunun suikastlarla Siyonist toplumun dikkatini başka tarafa çekmek istediğini söyledi.

Er-Reşak yaptığı açıklamada, El-Halil’de kaybolan üç askerine bir türlü ulaşamayan işgal rejiminin bocaladığını, her geçen gün bu bocalamanın daha da arttığını ifade etti.

Dün akşama doğru ve gece boyu Gazze’ye hava saldırıları düzenleyen işgal güçleri Halk Direniş Komiteleri'ne mensup iki saha komutanını şehit etti, ikisi çocuk ve ikisi de kadın yedi kişiyi de yaraladı.

Gazze sınırında mevzilenen işgal tanklarının ateşine ise direniş güçleri misillemede bulunarak işgal güçlerinin cinayet işlemelerine fırsat vermedi.