Gazze Savaşı Siyonistlerin Demir Kubbe Pazarını Vurdu

Gazze Savaşı Siyonistlerin Demir Kubbe Pazarını Vurdu

Gazze Savaşı Siyonistlerin Demir Kubbe Pazarını Vurdu

Siyonist istihbarat ve güvenlik birimlerine yakınlığıyla bilinen Walla haber sitesi, işgal rejiminde Gazze’deki direniş güçlerinin attığı füzelere karşı kurulan füze savunma sistemi Demir Kubbe'nin işgal rejiminin bütün çabalarına rağmen uluslararası silah pazarında gereken ilgiyi görmediğini yazdı.

Walla sitesi verdiği haberde, işgal ordusunun Demir Kubbe sistemini uluslararası silah pazarlarında satmak için büyük uğraşlar vermesine rağmen sistemin ilgi görmediğini ve pazarlama konusunda büyük bir başarısızlık yaşandığını belirtti.

Haberin devamında, işgal rejiminin atılan füzelere karşı etkin bir savunma sistemi olduğunu söylemesine karşın kimsenin Demir Kubbe sistemini satın almak için acele etmediği ve bazı çevrelerin sözkonusu sistemin işgal rejimindeki savaş şartlarına uygun olduğundan kimsenin ilgisini çekmediğini söylediği ifade edildi.
 
Gazze sınırına kurulan sistem son savaşta direniş füzeleri karşısında tam bir başarısızlık örneği sergilemişti. Direniş grularının attığı füzeler doğudan batıya, kuzeyden güneye her tarafta etkinliğini gösterdi. 

FİEM