Furkan Doğanın Babasından  Açıkalamalar

Furkan Doğanın Babasından Açıkalamalar

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Ahmet Doğan “Ben sadece Kayseri'nin değil aynı zamanda Kudüs'ün, Gazze'nin, Kerkük'ün, Urumçi'nin, Saraybosna'nın, Rabia Meydanı'nın da adayıyım” dedi.

 Parti Kayseri Milletvekili adayı Ahmet Doğan “TBMM'de mazlumların ve mağdurların sesi olmaya çalışacağım” dedi. 

Yazılı bir açıklama yaparak niçin aday olduğunu anlatan Doğan “Ben sadece Kayseri'nin değil aynı zamanda Kudüs'ün, Gazze'nin, Kerkük'ün, Urumçi'nin, Saraybosna'nın, Rabia Meydanı'nın da adayıyım” diye konuştu. 

Doğan açıklamasında şunları belirtti;

“Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun davet ederek adaylık teklifinde bulunması üzerine üniversitedeki görevimden istifa ederek siyasete atıldım. Adaylığı kabul etmemdeki en önemli sebep, benim misyonum ile AK Parti'nin misyonunun bağdaşması, örtüşmesidir. AK Parti Hükümeti uyguladığı başarılı dış politikalarla dünyadaki bütün mazlumlara, mağdurlara ulaşmak istiyor. Ben de oğlum Furkan'ın yolculuğunu sürdürmek için Filistin özelinde, Ortadoğu'da ve tüm Dünyada mazlumların, mağdurların yanında olmak gibi bir misyon üstlendim. Bu yüzden nasip olur seçilirsem, TBMM'de tüm mazlumların ve mağdurların haklarının takipçisi olmak istiyorum. Bu sebeple sadece şehrimiz Kayseri'nin değil aynı zamanda Kudüs'ün, Gazze'nin, Kerkük'ün, Urumçi'nin, Saraybosna'nın, Rabia Meydanı'nın da adayı olmak zorundayım.Eğitim sisteminin içinden geldiğim için de Türkiye'nin eğitim sorunlarını çözecek yeni projelerle üzerime düşen görevleri yapacağım. Gençlerle ilgili projelerde de elbette ön saflarda görev alacağım. Türkiye'nin 2023 hedefine giderken gençlerin bu süreçte büyük rol oynayacağını biliyorum. Onların her konuda donanımlı olarak yetişmeleri için çaba göstereceğim. Bu yüzden gençlik meselesi de benim öncelikli konularımdan birisi olacak."