Fuat Avni'den Dolmabahçe iddiası!

Fuat Avni'den Dolmabahçe iddiası!

Perinçek, ima yollu 'YBP'de ve HSYK'da istediğim olmazsa Dolmabahçe görüşmesini yayınlarım' şantajını Tiran'a aylar önce yapmıştı.

Paralel yapı operasyonlarını saatler önce twitter'dan duyuran Fuat Avni, bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Benimle mezara gider" dediği Dolmabahçe görüşmesini yazdı. Fuat Avni'ye göre Perinçek, Dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe'de gerçekleşen görüşmeyle ilgili olarak Erdoğan'a şantaj yapıyor.

Fuat Avni'nin Erdoğan iddiaları sürüyor. Başbakan olarak dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe'de görüşen Erdoğan, görüşmeyle ilgili olarak bilgi vermemiş ve görüşmenin kendisiyle birlikte mezara gireceğini söylemişti.

PERİNÇEK İDDİASI
 
Kamuoyunda bir hayli tartışılan Dolmabahçe görüşmesiyle ilgili twitter üzerinden çeşitli iddialar gündeme getiren Fuat Avni, Perinçek'in Dolmabahçe kayıtları üzerinden Erdoğan'ı tehdit ettiğini iddia etti. İşte Fuat Avni'nin o iddiaları;
 
"Perinçek, Büyükanıt'ın yıllarca yanında dolaştırdığı adamıyla Dolmabahçe görüşmelerinin kayıtları konusunda anlaşma yaptı. Dosya onda.

191.20141030214946.jpg 
 
Perinçek, ima yollu 'YBP'de ve HSYK'da istediğim olmazsa Dolmabahçe görüşmesini yayınlarım' şantajını Tiran'a aylar önce yapmıştı.
 
Dar Oligarklar, bunun gerçek olup olmadığını haftalarca araştırdı. Sonuç alınamasa da HSYK, Perinçek'in istediği doğrultuda ayarlandı.
 
Son günlerde ''Derin''lerden Tiran'ın avenelerine gelen bazı kopyalar, Dolmabahçe görüşmesinin gerçekten ellerinde olduğunu gösterdi."