Fuat Avni'den bomba Erdoğan iddiası!

Fuat Avni'den bomba Erdoğan iddiası!

Fuat Avni, BDDK Başkanı Mukim Öztekin'in Erdoğan'ın baskıları nedeniyle hasta olduğunu iddia etti.

Fuat Avni, BDDK Baykanı Mukim Öztekin'in Erdoğan'ın baskıları nedeniyle hasta olduğunu iddia etti. Avni'ye göre Erdoğan, Öztekin'i sık sık çağırarak Bank Asya'ya el konulması için baskı kurup, hakaret etti. 

Twitter fenomeni Fuat Avni bu kez BDDK Başkanı Mukim Öztekin hakkında çeşitli iddialar ortaya attı. Geçtiğimiz hafta rahatsızlığı nedeniyle izne ayrılan ve ameliyat olan Öztekin'e Erdoğan'ın baskı yaptığını iddia eden Fuat Avni, danışmanların da iki arasındaki diyaloga şahit olduğunu yazdı.

İşte Fuat Avni'nin yazdıkları;

BDDK Bşk. Mukim Öztekin, başarılı bir ameliyat geçirdi. Kendisine ve ailesine acil şifalar diliyorum. Sevenleri hastaneye akın ediyor.
 
Öztekin'in ailesi 'Son altı ayda neler çektiğimizi bir biz biliriz bir de Allah' diyerek, Öztekin'in düşürüldüğü duruma sitem ediyor.
 
Tiran, vakitli vakitsiz Öztekin'i çağırıp 'Neden bankaya el koymuyorsun' diye azarlıyor, hakaret ediyordu. Danışmanların çoğu şahittir.
 
Mukim Öztekin, Tiran'ın bütün baskılarına rağmen hukuktan ve adaletten yana tavır aldı. Baskılar arttıkça, Öztekin sağlığından oldu.
 
Tiran, baskılara devam ederse sadece BDDK Bşk. değil, SPK, Borsa, Merkez Bankası ve Maliye Bürokratları da sağlıklarından olacak.
 
Sağlıklarını kaybetme uğruna hukuktan taviz vermeyen bürokratlar olduğu gibi Tiran'a biat eden ve hukuksuz işlemlere onay verenler de var
 
Hukukun askıya alındığı günler geçince yasadışı işlemlere onay verenler, mahkemelerde sıraya dizilecek ve Tiran onları kurtaramayacak