Fuat Avni iki ismi böyle bombaladı!

Fuat Avni iki ismi böyle bombaladı!

14 Aralık operasyonunu günler önce duyuran Fuat Avni, dün akşam bir kez daha ortaya çıktı. Bu kez operasyonu değil ama cemaate yönelik başlatılan "Paralel Yapı" operasyonunun perde arkasındaki iki ismi şifreleyerek yazan Fuat Avni, bu isimlerin verdiği do

14 Aralık operasyonunu günler önce duyuran Fuat Avni, dün akşam bir kez daha ortaya çıktı. Bu kez operasyonu değil ama cemaate yönelik başlatılan "Paralel Yapı" operasyonunun perde arkasındaki iki ismi şifreleyerek yazan Fuat Avni, bu isimlerin verdiği dosyaların Erdoğan'ı kızdırdığını iddia etti.

Fuat Avni, Fethullah Gülen ve cemaate yönelik "Paralel Yapı" operasyonuna ilişkin yeni iddialarla bir kez daha sahneye çıktı."Kör" ve "Topal" olarak adlandırdığı iki ismin, Gülen cemaatini bölmek için AK Parti ile işbirliği yaptığını iddia eden Fuat Avni, bu iki isme MİT tarafından şantaj yapıldığını ileri sürdü. İşte Fuat Avni'nin o tweetleri;

1. Hukuksuz operasyonlarda akıl danıştıkları bir KÖR bir de TOPAL iki Cemaat artığı var.
 
2. Afrika'nın orta ülkelerinden birinde fahri konsolos olarak görev yapan Ankaralı KÖRyıllardır bugünlerin hesabını yapıyor.
 
3. KÖR, Gülen'i itibarsızlaştırıp yerine geçmeyi denedi başaramayınca kendi cemaatini kurma yoluna gitti taraftar bulamadı ve yalnız kaldı.

45.20141216000711.jpg 
 
4. KÖR, Cemaati bölme projesini Atalay'la paylaştı. Atalay bunu bize keyifle anlatırken 'Cemaati karpuz gibi ortadan bölecek adam' diyordu
 
5. Atalay, KÖR'ü Ankara Yeni Mahalle'ye yönlendirdi. Mahalleye sürekli gidip gelenKÖR orda markaja alındı. KÖR'e şantajlar başladı.
 
6. MİT, KÖR'ün önüne sekreteriyle olan özel ilişkisinin kayıtlarını koydu. KÖR Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oldu.
 
7. Önüne konan şantajlarla kıskaca alınan KÖR için Fidan, hazır bulunduğum bir toplantıda Atalay'a 'Konsolos avucumuzda' demişti.

191.20141216000823.jpg 
 
8. KÖR, Cemaatin lideri olmak için gittiği yerden kumpasçı olarak çıktı. Birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla ilgili iftira dosyaları hazırladı
 
9. KÖR, Dar Oligarklar ile kurduğu kumpaslardan kimsenin haberi olmadığını zannederek yanılıyor. Gerçekler mutlaka ortaya çıkacak.
 
10. KÖR'den önce kumpasçılarla iş birliğine giren cinci TOPAL da hasetinin kurbanı. Gençliğinden beri 'Gülen'in yerini alacağım' diyen biri.
 
11. Dar Oligarklar, 'Adam bana hocaefendi diyin, diyor. Biz birini bitiremezken bir de senle mi uğraşacağız' diye TOPAL'la dalga geçiyor.
 
12. Havuz Medyası'nda köşe kapan TOPAL, köşeyi dönme derdinde. Havuz Medyası yalan ve iftira için uygun adamı bulunca güzelce ambalajlıyor.
 
13. Havuz'un sürekli Cemaatin ikinci adamı diye lanse ettiği TOPAL, gizli tanık yapıldı.Birçok masum insana iftira atmaktan çekinmedi.
 
14. TOPAL'a 'İftira attığın herkes, senden davacı olacak' denilince çok korktu biliyor ki kimse onu kurtaramaz.