Fuat Avni gerçek kimliğini deşifre mi etti? İşte o ipucu...

Fuat Avni gerçek kimliğini deşifre mi etti? İşte o ipucu...

Twitter'ın gizemli fenomeni Fuat Avni dün gece ”belki de deşifre olacağım" diyerek attığı tweetler ile gerçek kimliği hakkında ilginç ipuçları verdi...

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının ardından kabinenin içinden yazdığı iddia edilen bilgilerletwitter fenomeni haline gelen, ‘Emniyet’teki paralel operasyonları‘nı da önceden bilen @fuatavni, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanlarından biri olabilir.

Hesaptan dün gece atılan tweetlerden birinde, @fuatavni ‘benim de içlerinde olduğum danışman ekibi’ ifadesini kullandı;”Belki de deşifre olacağım ama ülke menfaatleri her şeyden önce geliyor’‘ ifadesini kullandı. @fuatavni’nin bugüne dek ‘koruduğu‘ Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı AliBabacan hakkında eleştirel ifadeler kullanması dikkat çekti. @fuatavni söz konusu tweetlerde, Babacan ve bürokratlarının dün gece ‘herkesten sır gibi saklanan‘ ve geç vakitlere kadar süren ‘çok kritik‘ bir toplantı yaptığını öne sürdü.

Fuat Avni kimliğinin deşifre olmasına yol açabileceğini söylediği şu tweetleri attı:

screen-shot-2014-09-09-at-1.18.29-pm.png

Tweetlerin devamında @fuatavni, AliBabacan ve ekibini, Gülen Cemaati’nin bankası Bankasya’yı batırmak için ‘kaos amaçlamak’la suçladı.