Fransız diplomat: Rusya poker oynadı kazandı

Fransız diplomat: Rusya poker oynadı kazandı

Fransız diplomat: Rusya poker oynadı kazandı

Fransa’nın ABD Büyükelçisi Gerard Araud, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'da Batılı rakipleriyle poker oynadığını ve kazanan tarafın Rusya olduğunu savundu.

Bloomberg'den Indira A.R. Lakshmanan'a konuşan Araud, 'Poker Oyuncusu Putin blöf yaptı ve kazandı' dedi. Araud röportajında, "Putin kazandı çünkü biz Ukrayna için ölmeye hazır değildik. Putin ise Rusya'nın ciddiyetini gösterdi. Tüm riskleri alarak, Batı'ya 'hodri meydan' dedi. Biz tabii korkak davrandık ve Putin, bizleri yendi." ifadelerini kullandı.

'Putin nerede duracak?' sorusunu yönelten Araud, şimdilik bu sorunun cevabını bilmediklerini, ancak yaptırımları uygulamaya devam etmeleri gerektiğini kaydetti.

Fransız diplomat, Yaptırımların ellerindeki tek silah olduğunu belirterek Ukrayna'ya asker gönderilmemesi gerektiğini söyledi. Araud, "Askerlerimizi Ukrayna'ya göndermeyeceğiz. Ukrayna'ya silah göndermenin de mantıksız olduğunu düşünüyorum. Silah göndermek, askeri faaliyetlerin süresini biraz daha uzatabilir ancak Ukrayna sonunda kaybedecek ve eğer silah gönderirsek, Rusya'nın zaferi daha fazla önem kazanacak" ifadelerini kullandı.

Araud söyleşisinde, ateşkese rağmen Rys askerlerinin hala Ukrayna'da olduğunu ve bölgeye Rusya'dan silah akışının devam ettiğini iddia etti.

Fransa'nın Rusya'ya sattığı halde teslim etmediği Mistral gemilerine de değinen Araud, ülkesinin tavrını savundu.

astropay kart

poker siteleri

astropay

canlı maç izle

astropay nedir

justin tv izle