Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Fırsat bu fırsat...

Amerika bastırıyor. İsrail de.. AB"den de homurtulu sesler geliyor..
Ermeni meselesi, Kürt meselesi derken, fırsat bu fırsat diye birileri dışarıdan, birileri içeriden derin bir hesap üzere çalışıyorlar.. Sanki bu son hamleleri..
Balyoz, Gölcük hepsi üst üste geldi.. Haberal direniyor, Demirel çabalıyor.. CHP"den umut yok..
Bu adamlar çok talihsiz.. Bu defa da CHP kongre yüzünden kendi içinde kavgalı..
O da yetmiyor, Kanal D"nin ulusalcı "laik azize"si Türkan Saylan"ın Baykal"la ilgili karanlık planları, kilise ile, fuhuş çeteleri ile karanlık ilişkileri ortaya çıkıyor..
"Cumhuriyet mitingleri"nin arkasındaki isimlerin hemen hemen tamamı bugün ya sanık, ya da karanlık senaryoların figüranı olmakla suçlanıyorlar..
Ulusalcıların en güvendikleri kurumların başında gelen ADD, ÇYDD ise bu planın paravan örgütü gibi sanki.. CHP inandırıcılığını ve ciddiyetini büyük ölçüde kaybetmiş durumda.. Kılıçdaroğlu"nun siyasi vaadleri sadece mizahi bir değer taşıyor..
Erdoğan, her zaman olduğu gibi çok şanslı.. Haberal olayına bakar mısınız? Adam bir de Mason çıktı.. Bu ulusalcılar bir garip.. "Şecaat arzedeyim" derken aslında her şeyi yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar.. Ama aslında iyi oluyor.. Bu vesile ile halk bunları konuşuyor, tartışıyor, bazı gerçeklerin ortaya çıkmasında bu olaylar büyük bir değer taşıyor..
Adamların haline bakar mısınız? Erbakan"dan bile medet bekler duruma düştüler.. Akıllarınca SP ve BBP"yi, işgal edilmiş, her tarafı dökülen DP"ye dayanak yapacaklar.. Çiller nam hatun kişiyi tekrar Erbakan"a gönderecekler, "Siyasi kariyerimin bitmesine mal olsa bile 8 yıl çıkacak" diyen Yılmaz"ı da yardıma çağıracaklar da AK Parti"yi dizginleyecekler..
Erbakan kanar mı bu plana? SP tabanı bu tuzağa düşer mi?
Onlar SP tabanını ve BBP tabanını kendileri için tramplen tahtası olarak kullanmak istiyorlar.
Çiller "sütten çıkmış ak kaşık" değil. "Babasının kızı". Kılavuzu Demirel-Cindoruk olanın burnu kandan, gözyaşından çıkar mı?
Ersoy Dede geçen gün Çiller"in gaflarını, cemaziyel evvelini yazıyordu. "İsrail"e gidip, ülkesini, Yahudilere kötülediğini hatırlıyorum.. İsrail Başbakanına, "arz-ı mevud" topraklarında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ettiğini mesela hatırlıyorum. Bunu o vakit bir "gaf" gibi görenleri de ciddiyete davet ediyorum. Tansu Çiller"i; İsrail"in, Filistin"e karşı uyguladığı işgal politikasını meşrulaştırma çabalarına verdiği katkıyla hatırlıyorum. Dönemin İsrail Dışişleri Bakanı Şimon Perez"in "Bölgede barışın önündeki en önemli engel İslamî kökten dinciliktir. Buna karşı Türkiye ve İsrail arasında sürekli bir dayanışma mekanizması kurabiliriz" teklifine, neredeyse koşulsuz "evet" deyişini ve bunu da bir diplomatik başarı olarak satmasını hatırlıyorum mesela.. Dolayısıyla hemen bu temasın ardından MOSSAD ve MİT"in, bir araya gelerek İslamî kökten dinciliğe karşı birlikte hareket etmeye başladıkları hiç aklımdan çıkmıyor.." diyordu.. Erbakan şimdi hatun kişinin peşine takılabilir mi?
Daha önce de yazdım, Çiller"den önce DP"nin başına Haberal"ı geçirmeyi düşünenler, nasıl Erbakan"la seçim ittifakı yapmayı hayal ediyor olabilirler ki? Haberal bir Mason.. Masonlar Siyonist lobinin mutemet adamlarından değil mi? Çiller "irtica"ya karşı İsrail"le iş tutma planları yapan bir isim değil mi?
BBP Genel Başkanı Topçu"yu Yazıcıoğlu"nun cellatlarının sofrasına davet edenler, kendilerini allame, vatandaşı ahmak mı sanıyorlar! DP seçim ittifakı yapacaksa gitsin MHP ile, CHP ile ittifak yapsın.. Yakışır.. İP de sizin takımdan sayılır. İP Genel Başkanının Apo"ya karanfil takdim ettiği günler unutulmadı. Gidin BDP ile ittifak yapın. Bu, SP ve BBP ile ittifak yapmaktan daha anlaşılır bir olaydır.. Gidin TP ile yapın, Osman Pamukoğlu"nun HEPAR"ı ile yapın, parti mi yok..
Ha! Bir de, Türkiye"de anti Amerikancı, anti Siyonist propaganda, sonunda AK Parti"nin işine yarar.. Kamuoyunda genel algı şu: Türkiye"nin ABD"nin, IMF"nin pençesinden kurtarılmasına vesile olan, İsrail"e hak ettiği cevabı veren Erdoğan değil mi?
İsrail"le, askeriyeden ekonomiye, istihbarattan, kültüre, her alanda en ileri düzeyde işbirliği anlaşmalarının yapıldığı dönem Çiller dönemidir.. Hal bu iken şimdi birilerinin Erbakan"ı, ABD muhibliği, İsrail dostu olmakla ünlenen Çiller"in liderliğinde AK Parti"ye karşı seçim ittifakına sokma planları ham bir hayalden başka bir şey olabilir mi?
Selam ve dua ile..

 yeniakit

Bu yazı toplam 1806 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar