'Filistin İşgalcilere Teslim Olmayacak

'Filistin İşgalcilere Teslim Olmayacak

Filistin İslami Cihad Hareketi siyasi bürosunun üyesi Nafiz Azam, Filistin halkının Siyonist işgalcilere karşı mücadelesinin sınır tanımadığını ve sürekli olacağını ifade etti.

İslami Cihad siyasi bürosunun üyesi Nafiz Azam yaptığı açıklamada, "Siyonist rejimin cinayetleri her ne kadar şiddetli olursa olsun, milletimiz asla teslim olmayacaktır. Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik tehditleri yeni bir şey değil ve bu rejim ülkemizi korkutarak ve baskı altına alarak, kendisi karşısında teslim etmeye çalışıyor." dedi.

İslami Cihad Hareketi üyesi, "2014 savaşında İsrail, birçok savaş suçu işledi ve Gazze'yi kuşattıktan 6 yıl sonra bile Filistin'e karşı terörist ve cinayet eylemlerini sürdürüyor." diye belirtti.

Nafiz Azam, Filistin direnişinin gücü ile ilgili olarak da, "Filistin direnişi askeri gücü ile Siyonistlere karşı güçlü bir engel oluşturabiliyor." dedi.

Siyonist rejimin iç durumu ile ilgili olarak Azam, "Netanyahu, koronavirüs krizi nedeniyle, iç krizinden kaçınmak için Filistinlilere karşı savaş açamaz, çünkü bölgedeki ve dünyadaki mevcut durum buna izin vermez." açıklamasında bulundu.  (Ajanslar)