Filistin Direnişinden Ortak  Bildiri

Filistin Direnişinden Ortak Bildiri

Aralarında Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ile İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri'nin de bulunduğu 15 Filistinli grubun yayımladığı ortak bildiride, 'İsrail'in Gazze'ye düzenleyeceği herhangi bir saldırıya karşı

Filistin direnişine bağlı grupların askeri kanatları ortak bir bildiri yayınladı.

Direniş hareketlerinden yayınlanan ortak bildiride, İsrail Rejimi ateşkesi bozmaması ve Filistin halkına saldırmaması yönünde uyarıldı.
 
Bildiride ayrıca direniş gruplarının işgal güçlerinin olası bir saldırısına ve ahmaklığına karşı koymaya hazır oldukları da ifade edildi.
 
Kararlarının sadece Filistin halkının milli iradesine ve çıkarlarına dayandığını dost düşman herkesin bildiğine işaret eden direniş grupları, işgalci düşmanın ihlalleri karşısında eli kolu bağlı beklemeyeceklerini açıkladı.
 
Direniş grupları, geçtiğimiz günlerde olduğu gibi her aşamanın uygun zaman ve mekanda gerekli misillemede bulunacaklarını göstereceğini ifade etti.
 
Filistin halkının Büyük Dönüş Yürüyüşü'nde gösterdiği kahramanlığa övgüde bulunan direniş grupları, şehitleri ve gazileri, işgal rejimi zindanlarında tutulan esirleri selamladı.
 
Bildiriye İzzeddin El-Kassam Tugayları, Kudüs Müfrezeleri, Nasır Salahuddin Birlikleri, El-Mücahidin Tugayları, Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları, Nasır Salahuddin Tugayları, Milli Direniş Tugayları, El-Ensar Tugayları, Şehit Nidal El-Amudi Birliği, Şehit Abdulkadir El-Hüseyni Tugayları, Es-Saika Tugayları, El-Aksa Bekçileri, İslam'ın Kılıcı, Şehit Nebil Mesud Tugayları ve Şehit Eymen Cude Tugayları imza attı.