Filistin Direnişinden Hizbullah Açıklaması

Filistin Direnişinden Hizbullah Açıklaması

Filistin Direniş Komiteleri sözcüsü Ebu Mücahid: 'Hizbullah'ın intikamı siyonist rejim için kabusa dönüştü'

Filistin Direniş Komiteleri Sözcüsü Ebu Mücahid, Hizbullah ve Filistin direnişinin direniş yöntemlerinde büyük gelişmeler kaydettiğini vurguladı.

Ebu Mücahit el-Meyadin kanalına verdiği röportajda şunları söyledi: ‘İşgalci rejimin tüm hareketleri ve aldatıcı çabaları İslami direniş ve Filistin direnişi tarafından tamamen biliniyor.

Direniş, sınırdaki Siyonist ordunun düşünce tarzını biliyor. Hizbullah'ın gelecekteki tepkisi işgalci rejim için bir kabusa dönüştü.’

Hizbullah’ın tehdidinden bu yana Lübnan'ın güney sınırlarında (işgal edilen bölgelerin kuzeyi) gerginlikler arttı. Bu tepki, bir Hizbullah üyesinin Şam yakınlarında Siyonistlerin hava saldırısında şehit olmasına yanıt olarak geldi.

Öte yandan, Ebna’ul Bilad Hareketinin Merkez Komitesi üyesi olan Ahmed Halife, Siyonist rejim piyade kuvvetlerinin direnişe üstünlüğü olmadığını söyledi.

Ahmed Halife el-Meyadin kanalına verdiği röportajda şu ifadelerde bulundu: ‘Siyonist rejim ordusu direniş ile karşı karşıya gelmek için piyade kuvvetlerine alternatif arayışı içindedir.

Siyonist rejiminin Lübnan sınırına bir korkuluğu resmi bir hedef olarak yerleştirme eylemi, bu rejimin korkusunu göstermektedir.’ 

HürsedaHaber