FETÖ'nün TSK Yapılanmasına Operasyon: 144 Gözaltı Kararı

FETÖ'nün TSK Yapılanmasına Operasyon: 144 Gözaltı Kararı

FETÖ 'nün TSK yapılanmasına yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, 144 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ'nün TSK'daki yapılanmasına ilişkin operasyon için bir kez daha düğmeye bastı. Bylock kullanıcısı ve itirafçı İfadelerinde isimleri geçen asker ve örgüt abilerinden oluşan 144 şüpheli için gözaltı kararı verildi.
144 GÖZALTI KARARI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ ile iltisaklı asker ve örgüt abilerinden oluşan 144 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
ARAMA YAPILDI

Başsavcı Vekili İsmail Uçar tarafından koordine edilen İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Gökalp Kökçü tarafından yürütülen operasyonda birden fazla ilde gözaltı ve hakimlik kararı ile arama işlemi gerçekleştirildi.
BYLOCK'ÇU OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

Gözaltına alınan şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin Fetullahçı Terör Örgütü'nün kriptolu haberleşme uygulaması Bylock kullanıcısı oldukları ya da itirafçı ifadelerinde isimlerinin geçtiği öğrenildi.