FETÖ'den 'Acımayın, Öldürün Talimatı

FETÖ'den 'Acımayın, Öldürün Talimatı

Konya'da yürütülen FETÖ'ye yönelik operasyonda ifadesine başvurulan 'Enes' kod adlı şüpheli, örgüt tarafından 'Darbe yapın. Önünüze kim çıkarsa acımayın. Ezin, öldürün' talimatı verildiğini söyledi.

"15 Temmuz'da akşam üzeri kirpi aracıyla birliğe intikal ettik. Rütbeli askerlerle gazinoda haberleri izlerken olayı anlamaya çalıştık. Haberlerden izlediğimize göre kalkışmayı FETÖ'ye bağlı askerlerin yaptığı söylendi. Odama geçmek için gazinodan ayrıldığımda telefonumda cevapsız arama olduğunu gördüm. Beni arayan kişiye dönüş yaptım. Telefonda örgüt abisi bana, 'Siz de darbe yapın. Önünüze çıkıp, kim engel olmaya çalışırsa çalışsın acımayın. Ezin, öldürün, geçin' dedi. Yaklaşık beş dakika sonra tekrar telefonum çaldı. Telefonuma program yükleyen abi de 'Önünüze ne çıkarsa öldürün, kimseye acımayın' dedi. Durumun ne olduğunu sorduğumda hiçbir cevap vermeden telefonu kapattı. Zaten aradığında konuşması ve ses tonu çok telaşlı geliyordu.Telefonuma baktığımda program üzerinden mesaj geldiğini gördüm. Mesaj bölümünü açtığımda yine aynı şekilde, 'Darbe yapın. Önünüze kim çıkarsa acımayın. Ezin, öldürün' diye yazıyordu."

Haberleşme programını iptal ederek, telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğünü anlatan şüpheli, çantasında bulunan içerisinde örgütün kitabının da bulunan flaşı kırıp çöpe attığını söyledi.