FETÖ'cüler Vatandaşlıktan Atılıyor !

FETÖ'cüler Vatandaşlıktan Atılıyor !

Memleketi Rize'de toplu açılış törenide konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'cülerin vatandaşlıktan atılacağını belirterek "Artık onlar bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'de toplu açılış töreninde konuştu. Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonların aralıksız devam edeceğini vurgulayan Erdoğan, "Artık onlar bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar" diyerek FETÖ'cülerin vatandaşlıktan atılacağını duyurdu.

İşte Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları;

"Ne dedik, 'İnlerine gireceğiz' dedik. 'Onlar kacaçak, biz kovalayacağız' dedik. Kovalıyor muyuz, kaçıyorlar mı? Nereye kaçarlarsa kaçsınlar. Şimdi kaçtıkları yerin vatandaşı olsunlar. Artık onlar bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar.

"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR"

Şimdi mağduriyet diyorlar. benim 241 şehidimin ailesi mağdur değil mi? Onları savunmayacaksın bize 15 Temmuz'u yaşatanları mağdur diye göstereceksin. Biz adaletimizin gereğini yargı ile beraber yapıyoruz. Şimdi Konya'da on binler ne dedi? (İdam tezahüratları üzerine) Ben daha bir şey demedim. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

"KORKAKLAR ZAFER TAKI DİKEMEZ"

Korkaklık senin şanındandır. Sende zerre kadar yürek varsa gel, gidip Amerika'ya sığınma. Gelemez, niye korkakların şanı kaçmaktır. Korkaklar zafer takı dikemez. Onu yiğitler diker.

"15 TEMMUZ ANITI DİKECEĞİZ"

İstanbul ve Ankara'da 15 Temmuz anıtı dikeceğiz. Dabık'a ilerliyoruz. Orada 5 bin kilometrekarelik alanı terörü arındıracağız. Bizim kimsenin toprağında yerimiz yok. Ama ülkemizde 3 milyona yakın mülteci var. Onlara yer açalım.

"BAŞİKA ÜSSÜA ORADA DURACAKTIR"

Başika üssümüz konusunda da kimse konuşmasın. Bu üs orada duracaktır. Çünkü Başika aynı zamanda Türkiye'ye olabilecek terör saldırıları için bir sigortadır.

"YANLIŞ OYUNLARIN İÇİNE GİRİYORSUNUZ"

Irak hükümetiyle bizim sorunumuz var. Biz Kuzey Irak'la dayanışma içerisindeyiz. Mezhep çatışmasına sıcak bakmıyoruz. Ezidiler, teröristlerle iş birliği yapmayın. Size kapılarımızı biz açtık. Bazı yanlış oyunların içerisine giriyorsunuz.

"YENİKAPI DİLİ DEĞİŞMİŞTİR"

Muhalefetin dili değişmiştir. Hem millete hakaret edip hem de milletin desteğini istemek nasıl beyhude bir iştir. Yenikapı'yı biz düzenledik. İktidar partisi ve sayın Bahçeli tereddüt etmeden kabul etti.

"OLSAN NE OLUR OLMASAN NE OLUR"

Kılıçdaroğlu kabul etmedi. Son bir gün kala kabul etti. Şimdi bakıyorum: Kılıçdaroğlu Yenikapı ruhuna bir şeyler söylüyor. Sen olsan ne olur olmasan ne olur. Biz yürüdük millet yürüdü arkamızdan. Biz milleti hakem tuttuk.

"BİZ MEZHEPÇİ DEĞİLİZ"

15 Temmuz gecesi yaşananlara baktığımızda İslam'la bu milletin neden beraber anıldığını daha iyi anlıyoruz. Bu kardeşiniz neden milli ve yerli vurgusu yapıyor?

Atalarımız ne derdi? Zor oyunu bozar. Türkiye üzerinde bir oyun oynanıyor. Ama biz bu oyunu bozarız. 15 Temmuz bu işin altın vuruşu olacaktı. Hamdolsun onu da geride bıraktık.

Musul'daki mezhep oyununu görüyoruz. Biz mezhepçi değiliz. Mezhepler din değildir. Hiçbir yorum dinimin üzerinde olamaz."