Fatih Tezcan Şaşırttı

Fatih Tezcan Şaşırttı

Her fırsatta M Kemal. Hakkında ağır eleştirilerde bulunmakla şöhret bulmuş Fatih Tezcan'ın hakim karşısında şaşırtıcı ifadelerde bulunduğu iddia edildi.

ÜST NOT : Bir takım Kemalist medya taraftarlarının Fatih Tezcan'ın ailesi ile ikamet ettiği adresi basın yayın yolu ile ifşa etmesini " Ailenin korunası kutsal bir değer olduğu" gerçeğine binaen kınıyoruz. ( Tevhid Haber)

30 Nisan'da Bodrum Asliye Ceza Mahkemesinde ifadesi alınan Fatih Tezcan, Atatürk'e yönelik hakaret içeren ifadelerini inkar ederek, “Ben asla ve kimseye hakaret etmem” dediği iddia edildi

“ATATÜRK’E KÜFÜR EDENE KADAR BANA EDİN”

 Fatih Tezcan, “Sorguya konu yazı ve paylaşımlarım gazetecilik mesleğimle ilgilidir” ifadelerini kullandı. Atatürk'e hakaret ve küfür etmediğini iddia eden Tezcan, “Atatürk'e hakaret edene kadar bana küfür edin” dediği İddia edildi

 “Mustafa Kemal'e küfür veya hakaret etmek, Müslüman'ın öncelikle kendi davasına ihanetidir. ‘Atatürk'e hakaret edene kadar bana küfür edin, daha iyidir, kabulümdür' diyen şahsımın, hiçbir şartta kastı tahkir (onur kırma) yoktur…”