Nureddin Şirin

Nureddin Şirin

Ey Zalim Aliyev… Bekle Bizi…!

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Azerbaycan"daki siyonist işbirlikçisi Aliyev yönetiminin Muharrem ayında başlattığı hicab yasağına onurlu ve izzetli bir şekilde karşı koyan, İslam"ın mukaddesatını savunmak için İslam düşmanlarının azgın saldırılarına göğüslerini geren yiğit Müslümanların tutuklanmaya başladığını görüyoruz.

Evet, tağut ve zalim bir rejimin yapacağı bu olurdu.

Firavun, Nemrud, Ebu Leheb ve Yezid"lerin yaptığı gibi"

Ancak Azerbaycan"daki diktatör rejim, Hüseyni bir gayretle İslam"ın şiarlarını savunan toplum liderlerini ve mücadeleci alimleri tutuklamakla, hicab direnişini durdurabileceğini sanıyorsa, ya da hicab yasağına karşı direnişin sadece Bakü, Nardaran, Gence ve diğer Azerbaycan kentleri ile sınırlı kalacağını sanıyorsa yanılıyor.

Azerbaycan diktatörleri, şerefli halkın hicabı savunmak için yükselttiği bayrağı indirmeye kalkmakla habis saltanatlarının ömrünü uzatacağını sanıyorsa yanılıyor.

Azerbaycan diktatörleri, İslam Partisi Başkanı Mövsüm Samedov"ları, hakkın cesur dili Zülfikar Mikayilzade"leri, Azerbaycan halkının onurlu sesi Mehdi Mammadov"ları zindanlara atarak onları susturacağını, onların yalnız kalacağını sanıyorsa çok daha fazla yanılıyor.

Onların feryadı bizim feryadımız, onların canı bizim canımız, onların bayrağı bizim bayrağımızdır; hepimiz Samedov"uz, hepimiz Zülfikar ve hepimiz Mammadov"uz"

Onlar İslam"ın ve ümmetin iftiharıdırlar;

Onlar pek yüreklerin feryadıdırlar.

Onlar özgür insanların onurudurlar.

Onlar Ali ve Hüseyn'in, Zehra ve Zeyneb'in çocuklarıdırlar!

Onlar "zillet bizden uzaktır!" diye ayağa kalkıp Kerbela ruhunu canlandıran kahramandırlar..!

Peki ya sen ey Aliyev! Sen nesin?

Ne kadar da benziyorsun ilahlık taslayan Firavun"a ve Nemrud"a..!

Ne kadar da benziyorsun putperestlerin başı Ebu Leheb"e, arsız zorbaların sembolü Yezid"e"!

Ey Aliyev, İslam"ın şiarlarını küstahça ve zorbaca çiğnemeye kalmakla, Müslümanların liderlerini ve alimlerini zindanlara doldurmakla ne kadar alçaldığını biliyor musun?

Sen tüm bu zülüm ve zorbalıklarınla alçalabilirsin!

Ama sanma ki, ümmetin evladları, Allah"ın dininin yardımcıları senin bu küstahlık ve tuğyanın karşısında sessiz ve tepkisiz kalıp alçalmayacak..!

Sen orada Allah"ın dinine hücum edip İslam"ın kahraman evladlarının ellerine zincir bağlarken burada onurlu Müslümanlar yerlerinde sessiz oturmayacak!

Evet sen, iki tercih koydun önümüze: ya izzet ya da zillet!

Bizler, Hz. Seyyidüşşüheda"nın pak kanları üzerine Allah"a söz vermiştik:

Zillete asla teslim olmayacağız"

Bekle ve gör"!


velfecr

Bu yazı toplam 3324 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar