Suriye resmi haber ajansı SANA'nın bildirdiğine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e telgraf çeken Esad, "Putin'in; radikal teröristlerin yararına olacak şekilde demokrasi ve meşruiyet karşıtı darbe girişimleriyle karşılaşan Ukrayna'da güvenlik ve istikrarı yeniden sağlamak için sarf ettiği çabalara" destek olduklarını ifade etti.
Esad ayrıca Putin'in, "siyasi lider bilgeliğini ve uluslar ve halklar arasındaki ilişkileri düzenleyen hukuka dayalı uluslararası meşruiyete bağlılığını" takdir etti.
Esad Suriye'nin de tıplı Rusya gibi kendini, "Putin'in terör ve aşırıcılıkla mücadele ve istikrarı destekleyen küresel bir sistem kurulmasını amaçlayan mantıklı ve barışçıl yaklaşımına" adadığını belirtti.
Esed'den Putin'e Ukranya Desteği

Suriye krizinde başından beri Rusya'nın desteğini alan Beşar Esad, Ukrayna konusunda Moskova'nın yanında olduğunu açıkladı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Tevhid Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00 | Faks : haber@tevhidhaber.com | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0000 000 00 00 | Faks : haber@tevhidhaber.com | Haber Yazılımı: CM Bilişim