Ermenek'te son cenazeler de defnedildi | FOTO

Ermenek'te son cenazeler de defnedildi | FOTO

Ermenek'teki göçükten çıkarılan son beş işçinin cenazesi de bugün toprağa verildi. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da katıldı

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağından cansız bedenlerine ulaşılan 5 işçi için Nezahat-Ahmet Keleşoğlu Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Madencilerin cenaze törenine CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da katıldı. Dün cansız bedenlerine ulaşılan 5 işçinin cenaze törenine katılmak üzere helikopterle Eremenek'e bağlı Kazancı beldesine gelen Kılıçdaroğlu, buradan karayoluyla 19 Kasım'da toprağa verilen işçilerden Tezcan Gökçe'nin beldeye bağlı Gökçeler Mahallesi'ndeki evine gitti.



Burada; "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?" diyerek acıyı hafızalara kazıyan anne Ayşe Gökçe ve baba Recep Gökçe tarafından kapıda karşılanan Kılıçdaroğlu, aileyle beraber eve girdi.



Başsağlığı dileklerini sunan Kılıçdaroğlu, anne Ayşe ve baba Recep Gökçe ile bir süre sohbet etti. Bu sırada Ayşe ninenin gözyaşı döktüğü görüldü. Ziyarete eşlik eden Kazancı Belediye Başkanı Uğuz Tekin, Gökçe ailesinin evinin Belediye ve bir televizyon programının katkılarıyla tamir ve bakımının yapılacağını belirtti.