Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Ergenekon, Yani Kırbaçlarını Kaybedenler

Evet, birkaç yıldır şu olup bitenler benim gözümün önüne, bir arenada halka durmadan zulmeden eli kırbaçlı zalimleri ve zorbaları getiriyor. Derin devleti, Ergenekon"u, jitemi ben bu şekilde resmediyorum.

Şu günlerde kopuveren bunca şamatanın ve gürültünün sebebi ise, bu zalimlerin aartık kırbaçlarını kaybediyor olması, kırbaçlarının halk tarafından ellerinden alınıyor olmasıdır.

Evet, yaklaşık yüz yıldan bu yana müslüman halkı kırbaçla dövenlerdir bu karanlık ve imansız, cehennem suratlı, nursuz adamlar.

Dövmek dedimse, süründürmektir, hayatlarını karartmaktır, öldürmektir, hem de kitleler halinde öldürmektir.

Bütün bu zulümlere muhatap olan insanımızın en büyük özelliği ise müslüman olmalarıdır, yani bir tek suçları müslümanlıklarıdır. Müslümanlığın yanı sıra eğer aynı zamanda bir de Kürt iseler, tamam artık, gerisini siz düşünün.

Fakat bu zalim diktatörler bugün hedef saptırmaya çalışıyorlar.

Evet, dün ellerinde kırbaçları varken hep bunu yaptılar. Fakat, bugün kırbaçlarını kaybetmek üzere olduklarını anladıklarında bunlara bir haller oldu.

Dün "Niçin Avrupalı gibi giyinmiyorsunuz?" diye yıllar yılı bu aziz millete kan kusturanlara bakın! Bugün amansız bir Avrupa düşmanı oluvermişler, Avrupanın sömürücülüğünü, ezeli düşmanlığını, haçlı sürüleri oluşunu anlatıp duruyorlar

Yıllar yılı "Niçin Batılı gibi yaşamıyorsunuz?" diye bu zavallı halka zulümlerin en büyüğünü reva görenlere bakın! Bugün Batılı, İtalyan rahip öldürüyorlar, kasap gibi misyonerleri kesip doğruyorlar, Hrant Dink"i öldürüyorlar, Üzeyir Garih"i öldürüyorlar"

Dün "Niçin Batılı gibi düşünmüyorsunuz?" diye, hayatı müslümanlara zehir edenlere bakın! Bugün Avrupa Birliğini düşmanların en büyüğü ilan ediyorlar, memleketin bunlara satıldığını, Kıbrıs"ın bu en büyük düşmanlara satıldığını söylüyorlar, avaz avaz bağırıyorlar

"Niçin Hıristiyan Batılı gibi, Amerikalı gibi olmuyorsunuz?" diye milletimize karşı amansız bir savaş yürütenlere bakın! Bugün acaip bir şekilde haçlı düşmanı oluvermişler, hristiyan düşmanı oluvermişler, Amerika"ya karşı savaş ilan ediyorlar.

Bilmiyenler de zanneder ki, bütün bunları yapan bu kişiler, aşırı birer Müslüman. Gelin görün ki bunların yaşantıları, kafir diye öldürdükleri insanlarınkinden çok kafirce, hiç birisinin aile hayatında zerre kadar bir Müslümanlık emaresi yok. Hiç birisinin eşi örtülü değil.

Peki bunu niçin yapıyorlar?
 
Başta da söyledik ya, kırbaçlarını kaybetmemek için. Halk, bunların elinden artık kırbaçlarını almaya başlamış, bunları bulundukları karanlık ve kalleşçe köşelerinden tutup tutup meydana çıkarmaktadır. Bu mübarek coğrafyayı İblisçe karıştıran ellerini ve parmaklarını yakalamıştır ve kolay kolay bırakacağa benzememektedir.

İçerde bunu yapan bu azgınlar, dışarda ne yapıyorlar biliyor musunuz?

"Bakın, Türkiye"de yabancı düşmanlığı, Avrupa Düşmanlığı, Amerika ve Yahudi düşmanlığı gittikçe yükseliyor. Türkiye"de yaşayan Hristiyanların, Yahudilerin, Ermenilerin ve azınlıkların hayatları tehlikede, büyük bir katliama uğrayabilirler. Bütün bunların sebebi de, halkın tercih ettiği bugünki yönetimdir"

Evet, içeride rahip öldürenler, Üzeyir Garih öldürenler, Hrant Din öldürenler inanınız ki dışarıda bu şekilde feryadü figan etmektedirler. Dış basını dikkatlice takip edenler bunu rahatlıkla göreceklerdir.

Bunlar aslında, şu günlerde düşman ilan ettikleri dışarıdaki güç odaklarının, ABD"nin, AB"nin ve siyonizmin bugün bile bir numaralı uşaklarıdır.

Söz konusu bu güç odaklarına adeta sitem etmektedirler: "Niçin bizi kullanmıyorsunuz artık? Önceden olduğu gibi, sizin adınıza ne güzel yürütürüz işlerinizi"

Fakat, başta Müslümanlar olmak üzere, bu coğrafyanın insanı, karanlıktaki karanlık insanlarıın ellerindeki kırbaçlarını almadan bu işi kesinlikle noktalamayacaktır.

Doğru Haber Gazetesi

Bu yazı toplam 7462 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar