'Erdoğan'ın yükselmesini Allah istiyor'

'Erdoğan'ın yükselmesini Allah istiyor'

'Erdoğan'ın yükselmesini Allah istiyor'

ni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlik vasıflarına ve duruşuna övgüde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Allah'ın iradesi ile yükseldiğinin ve yine Allah'ın iradesi sayesinde yükselişinin önlenemediğini dile getiren Dilipak, "Erdoğan’ın başarı için ne büyük bir çaba göstermesine, ne de büyük projeler hazırlamasına gerek olmadığını" ifade etti.

İşte Dilipak'ın o satırları:

Erdoğan’ın ve AK Parti’nin önlenemeyen yükselişi konuşuluyor her yerde..

Nasıl oluyor da, ABD’nin, AB’nin, İsrail’in, Vatikan’ın karşısında böyle dik durabiliyor diye..

Sahi, bunun sırrı ne?

Derin gerçeği açıklıyorum. Bunun tek açıklaması var. Allah böyle istiyor..

...

"ERDOĞAN PAHALI OKULLARDA OKUMADI"

Erdoğan pahalı okullarda okumadı.. Özel ders de almadı. Arkasında bunları yapması için kendine destek veren güçlü ülkeler, mason locaları, örgütler, düşünce kuruluşları, üniversiteler filan da yok..

Kimlerle, nelerle uğraştığını görüyorsunuz.. Derin devleti, Paralel devleti, Mafiası, hepsi malum..

...

"ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEYİNCE..."

Salim Uslu “Sigarayı rüzgarda kibritle yakmak kadar zor Tayyib’i anlamak. Galiba çakmak lazım ..” demiş, ama o kadar da zor değil.. “İçimizden biri” işte.. Allah “yürü ya kulum” diyince kim durdurabilir ki. Ecel, kader, rızak, hepsi iç içe.. Kuyudaki Yusuf’u Mısır’a sultan eden Allah! “Muhtar bile olamaz” diyorlardı ya..

...

Katarlı köşe yazarı ve El Şark Yayın Grubu Başkanı Cabir el Harmi ile konuştuk; ‘AK Parti’den önce Türkiye kimliksizdi’ diyor. Işte bu. Yoksula, sınır ötesi kardeşlerimize “selamünaleyküm” diyebilmek.. Sofrada yemeğe “Bismillah” diye başlamak.. Sağ elle yemek. “Elhamdülillah” demek. Namaza durmak. Eşinizin başının örtülü olması mesela.

"HALK ONU KENDİNDEN BİRİ OLARAK GÖRÜYOR"

Geçmişinizle yüzleşeceksiniz.. Bu toplumun, inanç, tarih, kültür ve geleneğini alaya almayacaksınız.. Bu kadar basit..

Erdoğan’ın başarı için ne büyük bir çaba göstermesine, ne de büyük projeler hazırlamasına gerek yok.. Halk onu kendinden biri olarak görüyor..

Erdoğan’ın kerameti, sırrı, büyüsü, ne derseniz diyin, işin aslı bu.