Erdoğan'ın Kızdığı Kişi Bahçelievler Kaymakamı Çıktı

Erdoğan'ın Kızdığı Kişi Bahçelievler Kaymakamı Çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü muhtarlar toplantısında, bir gazinin işlemlerini ağırdan aldığı ileri sürülen kaymakamı isim vermeden sert sözlerle eleştirmiş "Haddini bil kaymakam. Yoksa gereği yapılır" demişti. Canlı yayında fırçalanan o ismin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü muhtarlar toplantısında, bir gazinin işlemlerini ağırdan aldığı ileri sürülen kaymakamı isim vermeden sert sözlerle eleştirmiş "Haddini bil kaymakam. Yoksa gereği yapılır" demişti. Canlı yayında fırçalanan o ismin İstanbul Bahçelievler Kaymakamı olduğu Mehmet Ali Özyiğit olduğu öğrenildi.

"6 AYDAN BU YANA MAĞDURUM"

Erdoğan'ın kaymakama kızmasına neden olan şikayeti ise 15 Temmuz gazisi Kadir Bolattürk'ün yaptığı öğrenildi. Kaymakam Özyiğit'i evraklarıyla ilgilenmemekle suçlayan Bolattürk 15 Temmuz Gazisi yaşadıklarını İHA'ya anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarla olan oturumunda kaymakam beye kızdığını ve gereğinin yapılacağını duyurduğunu aktaran 15 Temmuz Gazisi, "Cumhurbaşkanıma telefon üzerinden ulaştım. Daha sonra İçişleri Bakanımızı Süleyman Soylu beni arayarak durum hakkında bilgi vermemi istedi. Bende sayın bakanımıza gerekli bilgileri verdim. 6 aydan bu yana mağdur olduğumu bütün evraklarımın tam olduğunu ilettim. Gereğinin yapılacağını sayın cumhurbaşkanımızın da konuyu takip ettiğini iletti. Bu hususta sayın reisi Cumhurum Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu işlemin bir an önce sonuçlanacağına inanıyorum" dedi.

'CANIMIZI VERMEYE ÇIKTIK'

Cumhurbaşkanı'ndan böyle bir çıkış bekleyip beklenmediği sorulan 15 Temmuz Gazisi, "Sayın Cumhurbaşkanım gazilere önem veriyor. Cumhurbaşkanımızın seslenmesiyle biz ölüme çıktık. Düşünmeden canımızı vermeye çıktık. Şuan yine dese yine canımızı vermeye çıkarız. Allah razı olsun devletimizden" dedi. 15 Temmuz Gazisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine Cumhurbaşkanlığı külliyesindeki kabulünde verdiği kalemi de bir nişan gibi yanından ayırmadığını sözlerine ekledi.