Erdoğan’dan Valileri Uyardı

Erdoğan’dan Valileri Uyardı

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 81 ilden gelen Valileri Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 81 ilden gelen Valileri Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Burada misafirlerine bir konuşma yapan Erdoğan FETÖ temizliği sırasında yanlışlıklar ve  dışı uygulamalar konusunda azami dikkat ve hassasiyet gösterilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

"KARARLI, DİKKATLİ VE ADİL OLUN"

Gerek FETÖ, gerekse PKK ile mücadelenin önemli boyutu da kamu görevlilerinin tasfiyesi oluşturuyor. OHAL çerçevesinde süratli bir takım adımlar attık. Aynı süreci PKK terör örgütünün kamu kurumları içindeki destekçileri için de başlattık. Sizden ricam kararlı ve dikkatli çalışma yapmanızdır. Sizlerden memurları açığa alma yarışına girmenizi istemiyorum, adil davranmanızı istiyorum.

VEBALİ UNUTMAYIN

Devlet içinde bıraktığınız her bir terör örgütü mensubundan dolayı da çok büyük vebal altında kalacağınızı da bilmelisiniz. Devletin devlet gibi davranmadığı yerde meydan terör örgütlerine kalır.

GÖREVİNİZ 24 SAAT

Ben bir valiyi aradığım zaman;  01.00'de, 02.00'de, 03.00'te ararım. 'Bu saatte aranır mı' denilmez. Valinin görevi 24 saat. Bu anlayışla çalıştığımızda bu devlet, devlet olur.