Erdoğan'dan Tehdit (VİDEO)

Erdoğan'dan Tehdit (VİDEO)

Kabataş görüntüleri ile ilgili "Başbakan özür dilesin" diyen MHP lideri Bahçeli'ye Erdoğan'dan tepki geldi: Gezicileri savunmak sana mı kaldı Bahçeli!

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bugün seçim beyannamemizi açıklayarak kampanyamızı başlatıyor, 30 Mart'a giden muhteşem yolculuğun kapılarını aralıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz bahtımız açık olsun. 30 Mart seçimleri Türkiye için milletimiz için, şehirlerimiz ilçe belde köylerimiz tüm bölgemiz için dünya ve insanlık için inşallah hayırlara vesile olsun diyorum. Rabbim bizleri utandırmasın. Rabbim bu kutlu yolculukta bizleri korusun her türlü tehditten tehlikeden esirgesin diye dualar ediyorum.

Bugün yeni Türkiye için medeniyet yolculuğumuzda farklı bir güçle devam ediyoruz. Bundan yaklaşık 20 yıl önce 27 Mart 1994'te rabbim bize nasip etti. İstanbul belediye başkanlığına seçildik. Seçileceğimizi beklemiyorlardı. 28 Mart sabahına kadar bizim seçilmiş olduğumuza ihtimal vermiyor, kendilerince zaferleri ilan ediyorlardı.

Hiçbir tartışmaya mahal bırakmayacak bir neticeyle, İstanbul büyükşehir başkanlığına seçildik. Çok farklı şeyler ifade ettiler. Kalktılar, yapamayacağımızı, beceremeyeceğimizi iddia ettiler. Köşelerinden manşetlerinden bu şekilde yazdılar çizdiler. Her türlü tuzağı kurdular. Hükümet gücünü kullanarak başarısız olmamız için ellerinden geleni yaptılar. Ama biz İstanbul için aşkla çalıştık.

"SARIGÜL, BİZİM TEMİZLEDİĞİMİZ HALİÇ'TE BALIK TUTUYOR"

CHP'nin İstanbul'daki belediye başkan adayı bizim temizlediğimiz Haliç'te geçen gün baktım balık avlıyor. Biz göreve geldiğimizde İSKİ yolsuzluğu ile CHP vardı. Haliç'te balık yoktu. İstanbul'a bunca yeşil alanı kazandıran biz olduk. İstanbul'u raylı sistemle buluşturan biz olduk. Beyaz Masa uygulamasını, Kentsel Dönüşümleri başlatan, köprüler inşa eden biz olduk. Sosyal kültürel belediyeciliği İstanbul'a Türkiye'ye tanıtan biz olduk.

"İSKİ YOLSUZLUĞUNUN ÖNÜNE BİZ GEÇTİK"

Bizim başarısız olacağımızı zannedenler hayal kırıklığı yaşadılar. İstanbul'un güzelleşmesinden, İstanbul'un sorunlarının çözülmesinden rahatsız oldular. Rantın önüne geçtiğimiz için, yetimin hakkını koruduğumuz için rahatsız oldular. CHP'nin genel müdürü araştır. İSKi yolsuzluğunun önüne de biz geçtik. Yolsuzlukların içinde olan İSKİ'yi Sayın Eroğlu oraya genel müdür olduktan sonra orası da farklı şekilde gelişti. Zannetmeyin ki bizi mahkum ettiler. Bizi milletin gönlünde yer edindiğimiz için, milletle aynı yöne baktığımız için mahkum ettiler.

Bugün karşımızda olanlar o gün yine ne diyorlardı. Gazetelerinin başlıkları şuydu. 'Muhtar bile olamaz' diye başlık attılar. 'İşi bitti' dediler. Bir daha siyaset yapamaz dediler. Biz bugün milletimizle buradayız.

"AK PARTİ ESER SİYASETİDİR"

AK Parti hizmet, eser siyasetidir. 12 yıl önce Şırnak'a havalimanı olacak deseler kim inanırdı? Ağrı da, Iğdır'da, Kars'ta var mı? Var. Şimdi 52 havaalanı, havalimanı var.

Biz 17000 kilometre bölünmüş yol yaptık. Hastanesi olmayan ilimiz kalmadı. Hastanelerimiz eskisi gibi ilkel değil. Yolsuzlukların olduğu yerde bunlar yapılır mıydı? Artık 76 üniversite ile girdiğimiz yolda 175 üniversiteye çıktık. Bunları bu iktidar yaptı.

"CHP, GAZİ MUSTAFA KEMAL'İN ÖLÜMÜNDEN SONRA BU ÜLKEYE NE YAPTI?"

Tüm adımlar atılırken bakın CHP'ye. Ne diyor. Ben 90 yaşında partiyim. 90 yaşında olmakla avunuyor. 1938'de Gazi Mustafa Kemal'in vefatından sonra bu ülke için ne yaptınız? Hangi eseriniz, hizmetiniz var? Gazi Mustafa Kemal'in resimlerini Türk Lirası üzerinden çıkarmaktan başka bir şey yok. Oraya İnönü'nün resmini koydular. Devlet dairelerinden Gazi Mustafa Kemal'in portrelerini indirdiler İnönü'nün portrelerini koydular.

CHP'nin arkasında Dersim katliamı, tarihinde 27 Mayıs var. Tarihinde merhum Menderes ve arkadaşları var. Tarihinde zulüm, baskılar var. Susuzluk var. Tarihinde yolsuzluk var.

"DİĞER SES KAYITLARINI DA DİNLETİN"

17 Aralık'ta da CHP kendisine rol kaptı. Eğer darbe girişimi varsa CHP oradadır. Sorgusuz sualsiz destek verir. Eğer cesaretiniz varsa diğer ses kayıtlarını da dinletin dedim. Buyursun CHP bunları da dinlesin MHP bunları da dinlesin.

Benim ofisimi dinlemek için koyulmuş böceği Amerika üzerine atmayı dinlesinler, CHP içinde yapılan operasyonları dinlesinler. Bunları dinleyemezler dinletemezler.

"CHP'NİN İPLERİ HAŞHAŞİLER ÖRGÜTÜNÜN ELİNE GEÇMİŞ"

CHP'nin ipleri bu Haşhaşiler örgütünün eline geçmiştir. Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu 90 yaşındaki parti beceriksiz ellerdedir. CHP, paralel örgütün kasetleri ile esaret altına alınmıştır. CHP'nin genel müdürü çıkıp nerede bu örgüt gidip üye olacağım derse kimse şaşırmasın.

"CHP'NİN SON 2 AYDIR ERGENEKON'DAN BAHSETTİĞİNİ DUYAN VAR MI?"

CHP'nin son 2 aydır Ergenekon'dan bahsettiğini duyan var mı? CHP'nin Silivri'den Silivri hakimlerinden bahsettiğini duyan var mı? CHP'de hiç mi aday yoktu da sağdan aday gösterdiler. CHP, kasetlerin bedelini ödüyor. Kasetle gelirsen kasetlerin esiri olursun son kullanma tarihin geçince kasetle gidersin.

"EY BAHÇELİ! GEZİ VANDALLARINI SAVUNMAK SANA MI KALDI?"

MHP genel başkanının da farkı yok. Dün çıkmış. Kabataş olayından dolayı Başbakan özür dilesin diyor. şu hale bak. Ey Bahçeli Gezicileri savunmak sana mı kaldı? Başörtüsüyle yanında 6 aylık çocuğuyla linç girişiminde bulunan Gezi vandallarını savunmak sana mı kaldı? Ecdat düşmanlarını, Türkiye düşmanlarını savunmak sana mı kaldı? Terör örgütlerini, sokakları ateşe veren, camileri işgal edenleri savunmak sana mı kaldı? Buradan soruyorum. Sizi CHP ile aynı çizgiye getiren ne? Sizi ulusalcılarla, paralel örgütle, marjinal gruplarla aynı çizgiye getiren ne? Tehditleri çıkın söyleyin.

Niye bu kadar ilgisizler. Ne diyecekler. Siz iktidarsınız. bu işin sorumluluğu sizde. HSYK yasasına neden karşı çıktınız? İnternet yasasına neden karşı çıkıyorsunuz? Dinleme skandallarını dile getirdiğimizde neden karşı çıkıyorsunuz. Korkmayın, tedirgin olmayın. Bizimle ilgili ses kaydı ortaya çıkıyor. Her gün servis ediliyor. Ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakan'ı dinlenmiş. Biz korkmadık. Ses kayıtları ile gelmedik ki biz, ses kayıtlarıyla gidelim.