Erdoğan'dan Salih Müslim Açıklaması

Erdoğan'dan Salih Müslim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İl Kongresi öncesinde vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İl Kongresi öncesinde vatandaşlara seslendi. Salih Müslim'in Çekya'nın başkenti Prag'da yakalanmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "PYD'nin başı yakalandı. Temennimiz odur ki, Çekya bunu Türkiye'ye teslim eder" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Siz bizi hiçbir zaman yolda yalnız koymadınız. 2002 kasımından bu yana hep beraber yürüdük. On binler şu anda burada. Önce çok anlamlı bir dönemde, sizlerle 6. olağan kongremizi yapıyoruz. Unutmayın, Afrin Harekatı'nın olduğu bir dönemde sizlerle bir aradayız. Bugün, öğlen civarı 2021 teröristi etkisiz hale getirdik. Ne dedik? Son terörist yok edilinceye kadar bu mücadelemiz devam edecektir. Anlaştık mı? Bu mücadeleyi sonuna kadar da sürdüreceğiz. Kararlıyız. Azimliyiz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak dedik. Şu anda şehitlerimiz bizi takip ediyor. Bizler de zaten onları ölüler olarak kabul etmiyoruz. Onlar sevgili Peygamberimiz ile komşu. Beraberler. Şu anda imansızlar karşımızda, inananlar üzerine gidiyor. Cuma günü askerimizin saf tutuşlarını gördünüz değil mi?

SALİH MÜSLİM'İN YAKALANMASI

PYD'nin başı yakalandı. Temennimiz odur ki Çekya bunu Türkiye'ye teslim eder.

"AFRİN YAVAŞ YAVAŞ DÜŞÜYOR"

Şu anda Afrin yavaş yavaş düşüyor. Şehitlerimiz için sizden birer Fatiha istiyorum. Diyoruz ki, Rabbimizin bize müjdesi var ya. Fetih yakındır. Öyleyse müjdele diyor. Şimdi de Afrin'de fethi bekliyoruz. Mücadele gece gündüz sürüyor.

"EY AMERİKA, BU ADAMI BİZE VER"

Paralel devletin mensupları Pensilvanya'da. Varsınlar diğerleri de onların yanına gitsin. Biz de diyoruz ki, samimi olanlar bizimle beraber. Samimi olmayanlar da orada. Ey Amerika, bu adamı bize ver. Bunu deport et. Bu adam bu ülkede darbe girişiminde bulundu. Dolayısıyla bu adamı daha fazla saklarsan bizim ittifakımıza yanlış hareket edersi