Erdoğan'dan Körfez Ülkelerine Zor Soru

Erdoğan'dan Körfez Ülkelerine Zor Soru

Körfez'deki dostlarımıza sesleniyorum, Amerika'nın Katar'daki üssü niye sizi rahatsız etmiyor dedi. ve zor bir soru sormuş oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Teşkilatı'nın iftar buluşmasında konuştu.

Erdoğan, Körfez ülkelerinde yaşanan krize değinerek, "Liderler ve Körfez halkı size sesleniyorum, kardeş kavgasının kazananı olmaz. İftiralar ile bir yere varılmaz. Böyle bir kavganın kazanan tarafı bölgemizdeki istikrarsızlıktan kan ve gözyaşından beslenen odaklar olacak" dedi

Erdoğan'dan Körfez Ülkelerine Zor Soru

Körfez'deki dostlarımıza sesleniyorum, Amerika'nın Katar'daki üssü niye sizi rahatsız etmiyor?

Suriye'de olanlar ortada. Irak'ta olanlar ortada. Bunların yayılması, ne fayda getiriyor? Yemen'de olanlar ortada, Afganistan ortada, Arakan ortada, Myanmar ortada, bunlar bize ne kazandırdı ki hala buradan da bir şeyler bekliyoruz? Süratle bunun giderilmesi lazım. Her gün yeni bir haber... Katar'da çeşitli hizmetlerle ilgili kurulmuş vakıfları terör örgütü olarak ilan ediyorlar, olmaz böyle bir şey. O vakıfları ben de tanıyorum ve ben de biliyorum.Katar'ın teröre destek verdiğine ben şahit olmadım. Katarlı kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız. Şunu da söyleyeyim, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Bölge halkına yeni külfetlerin yüklenmesine müsade etmemeliyiz.

Türkiye olarak daima coğrafyamızda istikranın, barış ve huzurun yayılmasından yana olduk. Aynı gayretle de devam ediyoruz.

"CHP LİDERİ DE KRİZ LOBİSİNE KATILMIŞ"

Biz kardeş kavgası olmasın diye çalışırken birilerinin başka tellerden çaldığını görüyoruz. CHP lideri de kriz lobisine katılmış.  Ana muhalefet liderinin birilerinin ağzı ile konuşması utanç vericidir.

CHP lideri, bize Rabiamızdan vazgeçmemizi telkin ediyor. Sen bu Rabianın içinde ne var biliyor musun? Tek bayrak, tek vatan var.

BATMAN'DAKİ SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN AYBÜKE ÖĞRETMEN'E BAŞSAĞLIĞI

Batman'da PKK'lı teröristler tarafından gündüz şehit edilen öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerimi sunuyorum.