Erdoğan'dan Eminağaoğlu'na Sert Çıkış

Erdoğan'dan Eminağaoğlu'na Sert Çıkış

Başbakan Erdoğan Çamlıca Camii ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan Çamlıca Camii ziyareti sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Çamlıca Camii'nin açılış tarihini açıklarken çalışanlarına teşekkür etti.

Sonrasında dün komisyonda yaşananlara değinen Başbakan CHP'yi ve Emin Faruk Eminağaoğlu'nu yerden yere vurdu.

Eminağaoğlu'na provakatör diyen Başbakan CHP genel başkanına da sert çıktı.

  İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:  

Çamlıca'daki bu eser berlirlenen takvim üzerinden devam ediyor. Önde giden bir durumu var. İnşallah 2016 hedeflendimişti. Kadir Gecesi'nde açılacak. Sağolsun dernek yönetim işi çok iyi sevk ve idare ediyor. Tüm çalışanlar tüm özverileriyle çalışıyorlar. Niyetler halisane olunca eser de öyle çıkıyor. Cami'mizin çok amaçlı fonsksiyonu var.

Otopark,müze ve sergi salonlarıyla Cumhuriyet tarihinin en dikkat çeken eseri olacak.

12 yıldır iktidarız gelinen yerde yüzde 50'lerdeyiz. Yapılan kamuoyu araştırması neticesinde yüzde 52 civarında gözüküyor. Medyada yer alan araştırmalar da bu yönde gözüküyor. Aday tercihi noktasında bir hatamız olmazsa 30 Mart'taki seçimlerde de başarıyla çıkacağız. 30 yeni büyükşehirde ve diğer illerde başarılşı bir şekilde çıkacağız.

"EMİNAĞAOĞLU PROVAKATÖRLÜK YAPTI"

Biliyorsunuz genel kurul ve komisyonlardaki görüntülere pek yabancı değiliz. 4+4+4 teyaptılar.  300 gramlık  öküm halinde selobantı fırlattılar Allah'tan gelmedi. Dün de pet şişe fırlattılar. Komisyon çalışmalarında herhangi bir yetkisi olmayanlara konuşma yapmakisteyip oraya karıştırdılar. Ha burda konuşmaya çok meraklıysan o mensubu olduğun partiseni milletvekili yapar konuşursun. Böyle provakatör gibi gelip konuşup ortalığıkarıştırıyorsun. Komisyonda oylama yapılır bütün maddeler görüşüldükten sonra Genel Kurul'a gelecektir. Genel Kurul'dan sonra Cumhurbşkanı'na gidecektir. Cumhurbaşkanımız bunu onayladıktan sonra muhalefetin tek bir şansı var. Anayasa Mahkemesine gitmek. Ha ondan sonra Anayasa Mahkemesi buna karar verir. Bugün yargı millete hesap vermiyor. Biz hesap veriyoruz.

"CHP GENEL MÜDÜRÜ SEN RAHŞAN AFFIYLA KURTULDUN"

Siz bu ülkede iş yapanlara izin vermezsiniz biz bunu izleyemeyiz. Siz bunların önünü kesersiniz bunlar nasıl iş yapacak. Burda art niyet vardır. Bunlar ideololijk bir yaklaşımıntezahürüdür.

Millet bize bir yetki verdi ve bunu kullan dedi.

CHP'nin genel müdürü Rahşan affıyla kurtulmuş birisi. Kendisi yolsuzluğa batmış sonra da çıkıp konuşuyor. Bu millet 30 Mart'ta bir kez daha kararını verecek." diyerek sözlerini tamamladı.