Erdoğan'dan Bomba Cizre Açıklaması

Erdoğan'dan Bomba Cizre Açıklaması

Bugün de Cizre'de tezgahlanmaya çalışılan olayı biliyor ve ona göre de tedbirimizi alıyoruz.

Bugün de Cizre'de tezgahlanmaya çalışılan  olayı biliyor ve ona göre de tedbirimizi alıyoruz. Düşünebiliyor musunuz, bu  devletin resmi giysileri içerisinde olan, bu devletin zırhlı araçlarıyla caddenin  kenarına bombayı koyanları görüyor musunuz? Ve arkasından yine aynı şekilde  devletin bir başka görevlisi bunu yakalayabiliyor, hamdolsun.

Artık inlerine girilmiştir. Ülkemizi  uluslararası alanda terörle özdeşleştirme çabalarının aslında hangi dertlerden,  hangi sıkıntılardan kaynaklandığını gayet iyi biliyoruz. Türkiye'yi yolundan,  hedeflerinden alıkoymak için içeride ve dışarıda hangi çevrelerin ittifak içinde  olduğunun gayet iyi farkındayız. Hangi kazanlarda, hangi fitnelerin  kaynatıldığını, kimlerin bunların ateşine odun taşıdığını da önüyle arkasıyla çok  iyi görüyoruz.

Nasıl dün Gezi'nin, 17-25 Aralık, aslında ne  olduğu ortaya çıktı, çıkıyor. Şunu da buradan söyleyeyim: Daha çok şeyler  dökülecek. Eteklerde daha çok gizli şeyler var, hepsi dökülüyor, dökülmeye devam  edecek. Bütün bunlar karşısında gerekeni yapıyoruz, yapacağız.

Türkiye'nin enerji politikalarıyla ilgili  ilişkin detayları içeren görüşmelerin dinlenip medya aracılıyla cümle aleme  servis edilmesi herhalde 'habercilik çabası' olarak değerlendirilebilecek bir  konu değildir."