Erdoğan'a Göre Operasyonun Nedeni-VİDEO

Erdoğan'a Göre Operasyonun Nedeni-VİDEO

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gezisinde Giresun'da toplu açılış törenlerinde konuştu. Yapılan operasyona çok sert çıktı.

Başbakan Erdoğan, Giresun'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu için 'bu komplonun amacı başka' dedi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Birileri varsın kula tapmaya devam etsin. Bizim ubudiyet anlayışımızda kula kulluk yoktur. Şunu da dost düşman çok iyi bilsin. Eğer istiklalimize el uzatan olursa, eğer bu ülkeye el uzatan olursa, eğer bu ülkeyi karıştırmak için kirli tuzaklar kurulursabiz evet o elleri kırarız.Biz o tuzakları bozarız. Benim bu güzel ülkemde kimse ameliyat yapamaz. Bir takım kirli çevreler ülkemde kaos çıkaramaz. Hangi maşayı, ajanı, haini, örgütü kullanırsa kullansınlar bunu başaramazlar.Başbakan Erdoğan, Giresun'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu için 'bu komplonun amacı başka' dedi.

 

 

Herkes haddini bilecek. Karşınızda Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve milleti var.

KUDURUYORLAR!

haftadır Türkiye'de kirli odaklar eliyle bir operasyon yapılmakta. Bir algı oluşturulmak isteniyor. Oluşturulmak istenen algıya asla itibar etmeyin.

2002'de bütçemizin yüzde 45'i faiz ödemelerine gidiyordu. Biz devletin borçlanma faizleriniyüzde 4,5'lere kadar çektik. Bunu çekemediler.

Türkiye faizlerin düşürülmesinden 10 yılda 642 milyar lira kazandı.

Milli geliri 230 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkardık.

Sıraların üzerine ücretsiz kitapları koyduğumuz için mi yolsuzluk yaptık?

Şimdi faiz lobisi kuduruyor. Faiz lobisinin cebine gidecek 642 milyar lirayı alıkoyduk. Şu anda onlar kuduruyorlar.

Eskiden olduğu gibi milletin kanını emmek isteyenler var. İşte geçen hafta kurulan tuzak budur. Onlar bunların değirmenine su taşıdılar.

Silivri'deki mahkemeye hakaret eden, vekili polise küfreden genel müdür şimdi savunmaya geçiyor.

CHP'liler yolsuzluk görmek istiyorsa geçmişine baksın. CHP önce etrafındakilere baksın. Geçmişte dosyasını raftan indirdiği ve şimdilerde aday göstermeye çalıştığı isme baksın.

Sizlerden çözüm sürecine sizlerden çok farklı destek bekliyorum. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. 81 vilayette artık huzur var. Bu da birilerini rahatsız ediyor. Çünkü 30 yıldır çok paralara kaybettik. 1 trilyon gibi bir para. Bu yüzden rahatsızlar.

Biz bu yola çıkarken kefenimizi giydikte çıktık dedik. Allah'tan başka kimse bu canı alamaz.

Bu paraları kimler kazanıyordu. Faiz lobileri, silah lobileri kazanıyordu. Terör sorunu çözünce bundan çok rahatsız oldular. İşte geçen hafta kurulan bu tuzak bundan rahatsız olanların işidir. Nasıl 642 milayarı ülkemize kazandırdıysak bu paraları da kazandıracağız. Bu oyunu beraber bozacağız. 

Kimin kimle ortak hareket ettiğine dikkat edin. Hangi gazetelerin ortak manşet attığına dikkat edin.

BİZ KASETLERLE YÜRÜMÜYORUZ

Çirkin kasetlerle, çirkin ithamlarla benim milletimi hizaya getirmeye çalışıyorlar. Dindar kisvesi altında bazı zavallı örgütleri taşeron olarak kullanıp benim ülkemde kaos yaratmaya çalışıyorlar. Biz bu yolda milletimizle yürüyoruz. Biz kasetlerle yürümüyoruz.

Yolszuluk kılıfı altında faiz lobisinin, kan lobisinin operasyon yapmasına izin vermeyeceğiz.

Bir hain, bir ajan size haber getirdiğinde ona inanmayın. Siyasi partileri dikkatle izleyin.Biz bu oyundanda da alnımızın akıyla çıkacağız.

Milletin emanetine uzanan kirli eller kırılacaktır.