Erdoğan Sakarya'da konuştu

Erdoğan Sakarya'da konuştu

Erdoğan Sakarya'da konuştu

Yaptıkları bütün ahlak dışı saldırılara rağmen, bütün şer ittifaklarına rağmen milleti kandıramadılar, milleti aldatamadılar. Benim aziz milletim feraset sahibidir, fazilet sahibidir. Milletim oynanan oyunu gördü. Şantajları da gördü, montajları da gördü. Şimdi inşallah onların hesabını yine milletim görecek ve hukuk içinde de bunun hesabını ağır ödeyecekler.
- Bu aziz millet 30 Mart'ta o pensilvanya çetesine gereken dersi sandıkta verdi. Bu ülkede mafyayı nasıl çökerttiysek bu ihanet şebekesinide öyle çökerteceğiz. Şimdi bunlar bir ittifak kurdular kim var içinde CHP var, MHP var ve Pensilvanya çetesi var. 2009'da da bunlar aynı oyunu oynadı ama yüzde 49 oyla yine milletim bizi seçti.
ONLAR YATARKEN BİZ KONUŞUYORDUK

Biz günde 16 saat mesai yapıyorduk, işte bugünlere gelebilmek için bu mesaiyi yapıyorduk, onlar yatarken biz koşturuyorduk işte farkımız buydu. Bir gece kızımın odama astığı; "babacığım bir gecenide bana ayır" dediği şeyi çıkmış millete izletiyor. Yav ben 12 Eylül öncesi felan demedim. Madem okadar samimisin şu İsrail'i bir kınasana.
Paramızın etrafında bol bol sıfır vardı, biz ne yaptık geldik bu sıfırları attık paramızın itibarını arttırdık. Unutmayın 10 Ağustosta yeni Türkiye'ye oy verceksiniz. Biz ne yaptık geldik ve başörtüsü sorununu çözdük, kardeşlerim yeni Türkiye'de demokrasi var, yeni Türkiye'de özgürlük var, yeni Türkiye'de refah var, özgüven var, yüksek hızlı tren var.
BAZI ŞEHİRLERDE POVOKATİF EYLEMLER VAR

Son günlerde yine birileri Suriye'den buraya gelen kardeşlerimize yönelik provokatif eylemler var kimin bunları yaptıklarını iyi biliyorum ama şimdi bunları dillendirmeyeceğim, ama gerekirse açıklarım. Şimdi bize sığınarak yardım isteyen 1 milyondan fazla insa var biz bunları bombalara mı terk edelim?
Şimdi dün Hopa'da iftar vermek isteyen İHH'ya kalleşçe saldırdılar. Bu insani yardım kuruluşuna yapılan bu alçakça saldırıyı da CHP çıkmış alkışlıyor, HDP çıkmış alkışlıyor. Bu vandallar İHH'nın nasıl bir kuruluş olduğunu biliyor mu? bu kuruluş Gazze'de, mayamar'da Irak'ta, Somali'de nerde bir mazlum varsa oraya elini uzanatan yardımını götüren bu insanlara zalimce saldırdılar. Biliyorsunuz Hopa'da bana da saldırmışlardı. Aracıma saldırı düzenlenmiş ve koruma memurum hastanelik olmuştu.