Erdoğan: Paralel Yapının Hesabı Ağır Olacak

Erdoğan: Paralel Yapının Hesabı Ağır Olacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli'nde partisinin düzenlediği mitingde halka hitap etti. Erdoğan Kırlarleli'nin kendisi için öneminden söz etti.

Başbakan Erdoğan Kırklareli'nde Pınarhisar cezaevinde kaldığı günleri hatırlattı. Erdoğan Bu ilin özellikle de Pınarhisar'ın kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.
Mitingde, 15 yıl önce okuduğu bir şiir yüzünden 4 ay hapis yattığı Pınarhisar'a olan sevgisini anlatan Erdoğan duygulu anlar yaşadı.
CHP'nin Pensilvanya tarafından yönlendirildiğini ve bir kukla haline geldiğini söyleyen Erdoğan, paralel yapıyı da sert sözlerle eleştirerek bu yapının AK Parti'yi 30 Mart'ta yüzde 35'in altına düşürüp, Nisan'da da yeni parti kurmak niyetinde olduğunu söyledi. 
İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALACAKSIN
Bir Anayasal düzenleme Resmi Gazetede yayınlanmadan Anayasa mahkemesine müracaat edilemez. Ama CHP artık Pensilvanya'dan akıl aldılarsa AYM'ye götürdüler. Bunların işi AYM'den geçer. Bu iş sadece milletten geçer. Çok değil 30 Martta boyunun ölçüsünü alacaksın.
Muhalefet, iftirayla montaj kasetlerle her türlü şeyle Türkiye'yi dünya gündeminden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Muhalefet şantajla, montaj kastleriyle Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyor.
CHP PENSİLVANYA'NIN KUKLASI OLDU
CHP, Pensilvanya'daki o zat tarafından idare ediliyor. Ellerine kasetler gönderiliyor, montaj kasetler. 90 yıllık CHP, Pensilvanya'daki biri zat tarafından kukla gibi oynatılıyor.
Pensilvanya'daki o zat bir röportajında Cebrail parti kursa ona oy vermem diyor. Şimdi ise bütün kibriyle CHP'yi desteklemeye çalışıyor. Türkiye'yi karıştırıyor.
PARALEL YAPININ NİYETİNİ AÇIKLADI
Aralık'ta iktidarı devirecekler. Olmadı. Ocak'ta devirecekler Tutmadı. Şimdi planları şu; AK Parti 30 Mart'ta yüzde 35'in altına düşürülecek, Nisan'da da yeni parti kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış.
ADALETİ İŞLEYEMEZ DURUMA GETİRMEK İSTİYORLAR
Bu ülkenin ulusal güvenliğini tehdit edenler karşısında millet koruma görevini bize verdi. Paralel yapı, adaleti işleyemez duruma düşürmeye kalkıyor. Yargı iş göremez, adalet devlet dağıtamaz hale getirmeye çalışıyorlar. 
Biz yaptığımız düzenlemeleri, çıkardığımız yasaları paralel yapının oyununu bozmak için çıkardık. Ancak CHP bunlara destek veriyor.
Bu darbe girişimi benim şahşıma yada AK Parti'ye yönelik değil, direkt Türkiye'yi hedef alıyor. Büyük Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyor.
KENDİLERİ HARİÇ HERKESİ DİNLEMİŞLER
Bir dava dosyasında 3 bine yakın insanı dinlediler. Kendileri hariç herkesi dinlemişler.
ONLARIN İZİNİ SÜRMEYE BAŞLADIK
Biz onların izini sürmeye başladık. Bunların inine gireceğiz ve bunları oradan çıkaracağız. Bu ülkenin ulusal güvenliğini koruma görevimiz var. Türkiye'nin mahrem, gizli konuşmalarını dinlemiş ve bunları da birilerine servis etmişler.
Bizim şimdiye kadar yaptığımız hizmetleri yolsıuzluk yapan bir hümümet yapamaz.Türkiye'de göreve geldiğimizde 26 tane havaalanı vardı, şimdi ise 52...
PARALEL DEVLETE MÜSADE ETMEYECEĞİZ
Devlet içinde devlete müsade etmeyiz, hesabını görürüz. Bu paralel devletin hesabı çok ağır olacak. 
TERÖRÜ ÇÖZÜM YOLUNA KOYDUMUZ İÇİN SALDIRIYORLAR
- Artık  şehit haberleri gelmiyor. Silah tüccarları bundan çok rahatsız. Terör meselesini çözüm yoluna koyduğumuz, Türkiye'yi büyütmeye çalıştığımız için bize saldırıyorlar. Büyümede ilk 5'in içerisindeyiz, ihracatımız sürekli artıyor, bu onları rahatsız ediyor. Bütün saldırılara ve oynanan oyunlara dur diyecek sizsiniz.