Erdoğan: Ne Dolmabahçe Mutabakatı?

Erdoğan: Ne Dolmabahçe Mutabakatı?

Adana'da bir açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li vekillerin 'Dolmabahçe mutabakatı' açıklamasına sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Makina Sanayi A.Ş. Adana fabrikası ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, HDP yöneticilerini eleştirerek, "Dün Meclis'te konuşma yapıyorlar siyasi partilerin başkanları. Bir tanesi iç savaştan bahsediyor, terör örgütü arkasında ya. İkide bir, Dolmabahçe mutabakatından bahsediyor. Ne Dolmabahçe mutabakatı? Nereden çıkmış böyle bir şey? Böyle bir mutabakat falan söz konusu değil. Bu iktidarın terör örgütüyle bir mutabakatı söz konusu değildir, olmamıştır" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu;

Türkiye'ye bakınca sadece hendekleri görenler, bunlara sesleniyorum, bu hendekleri kazdıranlara bakın. Türkiye'ye bakınca sadece terör olaylarını görenler, o olayların müsebbibi olan örgütü besleyen, teşvik eden ve destekleyenlerdir.

Dün Meclis'te konuşma yapıyorlar siyasi partilerin başkanları. Bir tanesi iç savaştan bahsediyor, terör örgütü arkasında ya. İkide bir, Dolmabahçe mutabakatından bahsediyor. Ne Dolmabahçe mutabakatı? Nereden çıkmış böyle bir şey? Böyle bir mutabakat falan söz konusu değil. Bu iktidarın terör örgütüyle bir mutabakatı söz konusu değildir, olmamıştır.