Erdoğan. Millet Ne Derse Odur

Erdoğan. Millet Ne Derse Odur

Oyunu İstanbul Üsküdar'da ailesi ile birlikte kullanan Erdoğan, "Milletimiz bugün tüm gerçekleri her şeyin üstünde söyleyecek." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Küçük  Çamlıca Saffet Çebi İlköğretim Okulu’nda 3308 nolu sandıkta kullandı. Okula yanında eşi Emine Erdoğan, Oğlu Bilal Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan, Esra Albayrak gelini Reyyan Erdoğan, Damadı Berat Albayrak ile birlikte gelen Erdoğan, kendisini bekleyenler tarafından "Türkiye seninle gurur duyuyor." sloganlarıyla karşılandı.

Daha sonra sandığın bulunduğu sınığa geçen Başbakan Erdoğan ve ailesi 311 seçmenin bulunduğu sandıkta sırayla oylarını kullandı.

"ŞU ANA KADAR EDİNDİĞİM BİLGİ KATILIMIN ÇOK YÜKSEK OLACAĞI YÖNÜNDE"

Önce büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanı ve belediye meclisi oylarını, sonra da muhtarlık için oy kullanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı açıklamada; "Türkiye genelinde şu ana kadar edindiğim bilgiler, katılımın çok yüksek olacağı istikametinde. Gerçekten şu ana kadar meydanlarda arzu edilmeyen açıklamalar, konuşmalar olmasına rağmen, milletimiz bugün tüm gerçekleri her şeyin üstünde söyleyecek, konuşacak. 

"BANA GÖRE MİLLET NE DERSE ODUR"

Meydanlarda konuşulanların ötesinde bugün milletin söylediği belirleyeci olacak. Bana göre millet ne derse odur. Bunun dışında konuşulanlar öyle veya böyle bu akşam sandıklardaki neticeler açıklandıktan  sonra sadece tarihe kayıt olarak düşülecektir” dedi.

Erdoğan daha sonra okuldan ayrıldı.